KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 55 gæster online.
H2 banker gnavne gamle mænd PDF Udskriv E-mail
18. Oktober 2009
Tilføjet af Jesper Nielsen

I sæsonens første udebanekamp for H2 stod menuen på Enghave VK i en god varm Bavnehøjhal. Under opvarmningen så vi hurtigt, at modstanderholdet, som alle havde en alder der svingede omkring de 40, ville være bedst tjent med et 0-3 nederlag, for ikke at puste og pruste i alt for mange timer.

I første sæt spillede vi ganske pænt med angreb fra alle vinkler, og da vi efterhånden også fik timet blokaderne (dvs. vent, vent, vent, vent – og så hop!) havde vi rimeligt godt styr på dem. Vi vinder dog ”kun” 25-21, hvilket må skyldes at Enghave fik fedtet en masse kludrebolde over, samt at vi aldrig fik skruet helt op for gassen. Enghave gjorde også sit til at trække tempoet ud, ved at bruge det klassiske kneb med at trille bolden laaaaangsomt tilbage hver gang vi skulle serve.

Andet sæt forløb lidt på samme måde – vi spillede rimelig stabilt, også efter et par udskiftninger, men Enghave blev stadig ved med at score point på albue-hæl-og-tå bolde (samt tusch-outs..grrrrr). Til sidst i sættet viste vi dog klassen, bankede et par bolde i gulvet (Silas vist nok), og i det hele taget spillede dem tyndt i et par gode dueller, 25-17.

I sidste sæt hev Enghave pylre/brokke/bitche/kalde-på-mor tricket op af hatten, hvilket også fik os en anelse ud af kurs. Efter et par panik-bolde lykkedes det dog at holde hovedet koldt, og vi endte med at tage sættet 25-22.

Alt i alt, endnu en 3-0 sejr ned i lommen, og en sikker konsolidering af 1-pladsen!

/Jesper 

Sidst opdateret 18. Oktober 2009
Top!
Top!