KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
H1: Elitevolley på Nørrebro PDF Udskriv E-mail
19. Oktober 2009
Tilføjet af Mads Hoffmann

Søndag stod den på oprykker-opgør i Korsgadehallen, da KSV og Hvidovre mødtes i elitedivisionen fjerde spillerunde. Netop disse opgør har stor betydning for at sikre overlevelse i landets bedste række og uden helt at begå hybris har de, for KSV, også stor betydning for at sikre en potentiel slutspilsplads!

Hvidovres hold lignede meget det hold som slog os to gange sidste sæson, så vi vidste at det skulle en god potion koncentration, fokus og vilje til sejr, for at vinde. Dette udmøntede sig til en rigtig god omgang volley!

Første sæt bliver der lagt et hårdt pres på Hvidovre i alle spillets facetter og de formåede kun at score 3 rene angrebspoint! De sidste 14 point husker jeg ikke, men tænker at der må være tale om 14 ”skønhedsfejl” ;-). Især vores eget blok/forsvar fungerede rigtig godt og Hvidovre havde store problemer med at side-out’e.

Som altid når vi har vundet et sæt, starter vi næste sæt med at komme bagud. Denne gang 0-4, hvorfor Karim allerede må bruge en time-out. Derefter finder vi tilbage til det gode spil fra første sæt og vi kommer hurtigt tilbage i kampen. Modtagning og transitionsbolde bliver spillet rigtig godt frem, hvilket gør livet som hæver lækkertJ Sættet bliver kørt sikkert hjem 25-19.

Tredje sæt holder vi for en gangs skyld koncentrationen og bringer os foran 15-6 eller noget i den stil. Med en følelse af at have helt styr på kampen bemærker vi ikke hvordan Hvidovre trækker et par point hver gang de server. Pludselig bliver der sparket en alt for lang serie af gode springserver af og der går ”gummi-arm” i KSV-drengene. Intet virker og jeg tror  vi er nede 21-18 og 22-20. Det skal dog altid være plads til et come-back, og med ”concentrated power of will” tvinger vi sættet og kampen hjem 25-22.

Med en 3-0 sejr kommer vi op på fjerde pladsen i rækken og selvom det er meget tidligt på sæsonen, så føles det ikke helt så urealistisk at holde os i den sjove ende af eliten, selvom det kommer til at kræve nogle overraskelser mod de rigtige hold. Faktum er at stemningen på holdet er helt i top og med det spil vi har leveret indtil nu kan vi gå med en stor selvtillid til de næste kampe.

Captain Hoff

Sidst opdateret 20. Oktober 2009
Top!
Top!