KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 40 gæster online.
D3: Kampen vi ikke burde have tabt PDF Udskriv E-mail
23. Oktober 2009
Tilføjet af Maria D

Søndags frisk og frejdigt mødtes D3 i Hillerødgadehallen, for at give Sorø nogle klask og dermed hive sæsonens første, tiltrængte sejr i hus, men historien viste sig at blive en ganske anden.

Optimistisk og engageret gik vi ind til første sæt med den gode fornemmelse i maven, "denne kamp var vores". Der var gejst, kampråb og sved på panden, med det stod hurtigt klart at det ikke ville blive modtagningernes dag, hvilket gjorde det oprindelige mål, sejr, til lidt af en udfordring. Sorø var nogle sammenspillede damer, der forstod at samle det meste op vi sendte over, og sammenholdt med antallet af personlige fejl og oversatsninger fra vores side, endte første sæt meget tæt, til Sorøs fordel.

I pausen mellem første og andet sæt var alle opsatte på at vi da godt lige kunne sætte den et gear op og få hevet de næste sæt hjem, men lige lidt hjalp det, skæve modtagninger og personlige fejl blev vores endeligt i kampen vi ikke burde have tabt. Sorø vandt med de misvisende sætcifre 3-0.

Plusserne, ja for dem var der faktisk også nogle stykker af, var gejsten og troen på at kampen ikke var slut før sidste bold var spillet færdig, så på trods af generelt skidt sammenspil i kampen blev der kæmpet og heppet fra både spillere og tilskuere :)

Så piger, kom så, resten af sæsonen er vores, der accepterer vi hinandens pladser og tager det ansvar vi er sat på banen til at have.

//Maria D

Sidst opdateret 23. Oktober 2009
Top!
Top!