KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 55 gæster online.
D3: Dame3 tager endnu et stik PDF Udskriv E-mail
19. Januar 2006
Tilføjet af Kasper Rosenberg
Det var en sen eftermiddag da dame3 endnu en gang skulle i ilden og forsvare vores nyligt erobrede andenplads i serie1. Modstanderen var Grøndal.4 der lå nogle pladser under os, og kravet var en sejr. Med kampstart kl 17.30, Kasper udlovet til herre2 (kl 19), en libero der skulle nå et fly og en træner med en aftale hængende over hovedet, aftalte vi at vinde hurtigt :-)
 
USG.3 - Grøndal.4:    3-1
 
23-25; 25-22; 25-21; 25-17
 
Dame3 lagde ud i sædvanlig god stil med flot forsvar og pres over hele linien. Vi fandt hurtigt ud af at Grøndal ikke havde det store at byde på offensivt (trods en stor, hårdslående spiller) men til gengæld spillede solidt forsvar. Således blev det en kamp hvor bolden ofte skulle mange gange over nettet før den kunne vindes. Om Grøndals manglende angrebspres fik os til at slappe for meget af ved jeg ikke, men i hvertfald halede de ind og tog føringen længere henne i sættet - hjulpet godt på vej af en lang række servefejl fra USG´s side. Slutspurten blev sat ind fra dame3´s side men alligevel løb Grøndal med det første sæt :-/
 
Andet og tredie sæt blev også tætte pointmæssigt men med USG som styrende part og uden den store tvivl om hvem der ville vinde. I løbet af disse to sæt fik vi også bedre fat i Grøndal´s farligste angreb: de placerede lob. Forsvaret, med Anne som debuterende libero, var bundsolidt og kunne pille næsten alle angreb. Også vores blokadespil var udemærket, men manglende pres i angreb (og godt Grøndal-forsvar) samt servefejl gjorde at vi ikke vandt stort.
 
Inden fjerde sæt blev det indskærpet at servefejl var "no go" - vi havde haft rigeligt! Med dette pres fra trænerens side mente Therese at hun som første på servepletten med sikkerhed ville lave servefejl, men nej - hun tog en stime og ville ikke stoppe før det stod 7-0 :-)
 
I fjerde sæt virkede Grøndal noget trætte og dette kombineret med et øget angrebspres fra vores side gav en klar sæt-sejr. Symptomatisk lavede Mette køligt mindst 5 point på lob i spanden i dette sæt, da grøndal-forsvaret stod alt for langt tilbage og ventede på de hårde slag. 
 
Anne spillede en flot kamp som libero og stabiliserede både modtagning og forsvar. Også Tina og Marie gjorde det godt på centerpladsen med mange vindere og gode blokader. Som sædvanlig var Therese over alt og kunne fodre Mette der så spredte skræk og rædsel på Grøndals side :-)
 
Alt i alt en solid arbejdssejr mod et hold der spillede atypisk volley og som ofte var en hård nød at knække offensivt. Vi ligger nu lunt på vores andenplads og har for alvor vist at vi er med helt i toppen!
 
Tak for god kamp.. SMADR
/Weile
  
Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!