KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 58 gæster online.
H1: Hvis bare vi havde fået 5. sæt havde vi vundet! PDF Udskriv E-mail
29. Oktober 2009
Tilføjet af Teis G. Corneliussen

Lad det være sagt med det samme. Captain Hoff lader måske Captain Comeback Boe lidt tilbage i hårafdelingen, men i peptalk og i indsigt i spillets finere finesser er han uovertruffen, strålende karakteriseret ved overskriftens eget tydelige sprog.

 

Vi vandt ikke – nej vi tabte, men vi var mange, der troede at vi var på vej ud i det afgørende 5. sæt, som Gentofte måske, eller måske ikke, havde givet til os.

 

Inden vi kom så vidt var holdet blevet kyset lidt af Gentofte som bemægtigede sig 2/3 af banen til smashopvarmningen og ikke gik af vejen for at smashe bolden ind i vores række af lækre fyre, der lige skulle rette håret og ellers give lidt street credit til Gentoftes opvarmnings CD som nærmede sig højderne fra The Destruction of Hvidovre.

 

Men hva fanden i gang skulle vi jo og så kunne vi jo lige så godt give første sæt væk når nu vi havde en berettiget forventning om at vi ville få 5. sæt, og der er jo ikke meget ved at være the comeback team, hvis man er foran. Gentofte kommer hurtigt foran med 5-7 point og der bliver det gennem hele sættet, hvor vi dog får stabiliseret vores spil en smule, om end det nok er det sæt jeg har spillet, hvor de 2 hold tilsammen har lavet flest servefejl. Ikke imponerende.

 

2. 3. og 2/3 af 4. sæt spiller vi derefter noget af det bedste volley vi har gjort.

 

Vi taber et tæt 2. sæt, men kommer hurtigt foran i 3. og holder føringen hele vejen, tror jeg nok. Jo jeg har det gule madpakkemellemlægspapir i tasken, men så ryger en del af charmen jo. 4. sæt er godt indtil vores modtagning pakker sydfrugterne, fejlene begynder at snige sig ind, og Gentofte lugter blod.

 

Helt grundlæggende formår vi at presse Gentofte i vores serv, mens vi selv holder fint sammen på vores modtagning, og vi blokker og spiller stabilt forsvarsspil. Det går så vidt at Jørgen – jo Jørgen – laver pandekage helt ude ved dommerbordet. I min forbavselse ser jeg mig derfor overladt til at råbe lidt af Mads for at vi ikke får bolden op, når nu min ellers sædvanlige scapegoat pludselig ikke blot viser lækkert hår eller slår bolden ned, som han i øvrigt gjorde ganske fortræffeligt i store dele af kampen.

 

At der var lidt råberi illustrere meget godt, hvor tændte vi var og hvor tætte vi var på at presse Gentofte ud i 5. sæt, hvor alt jo er et lotteri (sagt at Peter B. der er valgt flere gange til årets træner i Danmark, så han må jo vide det.)

 

Men at folk bliver bløde som årene går vises af at Magius af alle, fra sin plads som assistent træner, mente at vi var lidt for hårde ved hinanden. Så har man hørt det med. Vi glæder os til at spille sammen med blide Magius når hans menisk er kommet sig, men håber dog at hans gamle vindermentalitet ikke er formindsket med de samme 30 % som hans menisk desværre har måtte vinke farvel til.

 

Summa summarum. På dagen var vi gode nok til at slå Gentofte, men gjorde det ikke. Så vi gik hjem irriterede over at have tabt til Gentofte. Når man overvejer dette, så er det vel bare et tegn på at Karim og hans gæve gutter er på rette vej og at vi anser det for muligt at spille semifinale i slutningen af marts.

(til din ihærdige kan man læse Gentoftes referat på minsport på dr 's hjemmeside)

 

Gator

Sidst opdateret 30. Oktober 2009
Top!
Top!