KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 44 gæster online.
D2: Ikke de bedste på dagen PDF Udskriv E-mail
02. November 2009
Tilføjet af Lotte Holm-Petersen
KSV2-Gentofte2: 1-3

De sidste par kampe, D2 har spillet, har båret præg af højt spilmæssigt niveau og gejst. Begge dele var også ingredienser i dagens kamp, dog ikke før i 3. og 4. sæt.

Vi startede ud med at komme bag ud 1-7 i 1. sæt pga. problemer i modtagningen. I resten af sættet fungerede vores forsvarsspil desuden ikke, og vi meldte os ikke ind på de bolde, vi tog, på trods af talrige opfordringer fra Kit. Vi kom dog mere i gang i slutningen af sættet, der sluttede 18-25, og var opsatte på et bedre næste sæt.

I 2. sæt kom vi hurtigt bagud 0-4. Sættet lignede stort set første sæt og endte 14-25 pga. servestimer fra Gentofte.

I 3. sæt begyndte vi at lytte til det, Kit havde pointeret gennem hele kampen, nemlig at melde sig ind på boldene, og pludselig spillede vi fantastisk volley. Bettina kom desuden ind på diagonalen og skabte gejst og god stemning på banen. Sættet blev vundet komfortabelt med 25-19 og en god portion selvtillid til næste sæt.

Gejsten, viljen og snakken fortsatte ind i 4. sæt, hvor Sidse bragte os foran med 7-1 med en skarp servestime. Vi var tilmed foran 15-10 senere i sættet. Men vi kunne ikke holde niveau og lukkede Gentofte ind i kampen igen. Med et par gode server og tillige lobs, kom Gentofte tilbage i kampen, og sættet endte med nederlag til os 22-25.

Summarum spillede vi i anden halvdel en fornuftig kamp, som vi godt kunne have vundet, hvis vi havde holdt niveau i slutningen af 4. sæt og var kommet ud i et afgørende sæt. Vi gjorde det dog ikke let for os selv, og kampen var derfor op ad bakke det meste af vejen. På dagen var vi således ikke de bedste, men vi har endnu en kamp til gode mod Gentofte, og den revanche glæder vi os meget til.
Top!
Top!