KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.
H1: Højt at flyve.. Pokalkamp i Aalborg PDF Udskriv E-mail
09. November 2009
Skrevet af Morten Skaarup
Lørdag d. 7. november stod den på pokal-kvartfinale i det nordjyske og et lidt afbudsramt KSV-hold kan stille med otte spillere (bl.a. med spændende comeback fra The Boe), men ingen træner til afgang fra Kastrup kl. 8 om morgenen

Check-in lukker kl. 7.20, så i vanlig KSV-stil trækker vi mødetiden til 7.19, men er dog stadig kun syv fremmødte.
Det vi andre ikke vidste (og måske kunne lære noget af?!) var, at Laust allerede var begyndt sin opvarmning og havde arrangeret sit eget to kilometers lange forhindringsløb, startende fra Terminal 3 og frem til de lidt mere ydmyge rammer i Terminal 1. Laust sætter vist ny personlig rekord og vi er endelig otte mand klar til security-tjekket.

Her bliver vi lidt chokeret af vagternes åbenbare uvidenhed om vores høje position i dansk elite-sport og de gætter febrilsk på håndbold og ishockey som vores foretrukne sportsgren.
Vi lader os dog ikke slå ud af denne chikane og et par timer senere kan Taxi-Peter sætte os af ved Aalborg Stadionhal. The KSV-team has arrived. Og det er vel at mærke 2,5 time før kampstart! Tiden benytter vi til en snack, lidt spas og løgnhistorier og en god lang opvarmning så vi står klar til at udfordre hjemmeholdets udvalgte kl. 12.

Vi spiller herefter et godkendt 1. sæt, hvor vi især i blok/forsvar-spillet får fingrene på det meste. Vi tvinger således HIK til, at lave en del fejl, men alligevel formår de at hive et forholdsvis tæt sæt hjem med 25-22. Vi vidste, at vi i dag skulle sætte vores lid til egen gejst og energi, men vi formåede desværre ikke rigtig at efterleve dette i resten af kampen.

 2. sæt er en uinspireret omgang fra KSV-drengene og kun én gang lykkedes det at lave point i egen serv! Vores blokade var næsten ikke eksisterende og på trods af, at der er få deciderede modtagningsfejl formår vi aldrig at finde en rytme i vores spil. En skadet og sygdomsramt Captain (og Coach) Hoff har således svært ved at overrumple hjemmeholdets ganske stabile blok. Vi skraber 17 point sammen.

 I tredje sæt følges de to hold pænt ad, faktisk med et lille overtag til KSV. Alligevel når HIK først til 20, hvorefter vi stopper med at spille og sættet og kvartfinalen slutter således 25-19.

 Vi taber 3-0 til et Aalborg hold, som denne dag laver meget få fejl og viser et meget stabilt serv/blok pres samt overraskende godt forsvarsspil! Vi har i dag ikke rigtig nogen taktiske tricks eller energien til at gøre kampen mere spændende og vi spiller på denne lidt halv lunkne lørdag måske vores svageste kamp i år.

Denne præstation giver os dog endnu mere motivation til revanche i det nordjyske, hvor der allerede om to uger er 2 ligapoint på spil.

 Eftermiddagen slutter med en burger-menu i denne trætte, mennesketomme by og det var en god fornemmelse hurtigt at kunne flyve tilbage til Kongens København og lade op til næste dags spændende udfordringer mod det ubesejrede tophold fra Middelfart.

Morten

Sidst opdateret 13. November 2009
Top!
Top!