KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 45 gæster online.
D3: Yes we can!!! PDF Udskriv E-mail
13. November 2009
Tilføjet af Maria K.

Bolden sad langt inde, men den blev modtaget med jubel og glæde. Endelig SEJREN, den vi har længtes så efter så længe…

Glostrup IC Volley - KSV3:1-3

 

Vi startede 1. sæt ud med at gøre det vi skulle; stå på vore pladser, snakke sammen og spille bold, og sjovt nok, så virkede det! Pludselig var det super nemt at spille sammen og spille sammen, og hurtigt var det første sæt hjemme 16-25.

 

I andet sæt blev der lidt uro på vores banehalvdel, men trods det holdt vi føringen og styrede kampen - hvilket nok var en lidt ny rolle, vi skulle vænne os til. Men vi fik roen tilbage, og så var dette sæt også i boks, 16-25 igen. FRYD!

 

I 3. sæt sker der noget... Udskiftninger, gratisbolde der ikke bliver behandlet, som de burde og flere fejl. Det skaber uro, og vi formår ikke at holde hovedet koldt. Glostrup får en lang servestime, vi ikke får stoppet i tide, og pludselig er vi bagud 15-20. Holdet viser dog god moral og kommer tilbage til 20-20, med på grund at et par fejl i henholdsvis angreb og modtagning giver vi sættet væk til hjemmeholdet: 25-22. Det er farligt, når man begynder at slappe af, og ser sejren i hus før tid…

 

Så blev vi nødt til at gå ind i os selv og genfinde energien fra første sæt. Med blokader, bedre fremspil og kick-ass-angreb [yep, de findes også i Danmarkserien!], fik bolden det, den kunne tåle, og VUPTI!! For første gang gang i min KSV-karriere fik jeg endelig hørt den sang, jeg håber at høre så meget, at jeg næsten bliver træt af den :) 20-25.

 

Kampens spiller gik overlegent og velfortjent til vores nye, kommende hæver, A.C. Hun spiller åbenbart pladsen som diagonal exceptionelt og slår de vildeste smasher, når hun ikke får træning på pladsen men i stedet bliver trænet som hæver ;-)

 

Kampens detalje gik til undertegnede, for mærkelige abe-hop (som jeg jo af gode grunde ikke kan beskrive mere detaljeret, da jeg er den eneste, som ikke har set det)… og gode blokader.

 

En fantastiks søndag!!

YES WE CAN, so be affraid, be very affraid..........

 

/Maria K

 

Top!
Top!