KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.
H3: Klar (moralsk) sejr til H3 over H1 PDF Udskriv E-mail
20. Januar 2006
Tilføjet af Olafsen

Havde denne kamp ligget på nordic bet havde den givet 80:1 for en sæt-sejr til H3. Sejren kom da også i hus.. Moralsk sådan da.

Før vi kommer til kampens detaljer så tillad mig at ridse op hvad det var H3 var oppe imod...

- 2 spillere med elitedivisionserfaring som kunne gå ind i enhver elitetrup i DK og være mere end med.

- Flere samlede divisionskampe på den anden side af nettet end H3's samlede timeforbrug på en volleybane.

- En erfaren træner, som tog sig af sekretær-tjansen for at sikre sig at pointene kom "den rigtige" vej.

- En erfaren (omend småskadet) spiller, tidligere formand og Årets USG'er som tog sig egenhændigt af dommertjansen for nu også at være HELT sikker på en H1 sejr.

Det så iderfor kke nemt ud på forhånd, og derfor var der da også udsat nogle delmål for H3, der i fravær af Chrier (som havde fået prioriteret egen træning fremfor coaching denne aften) måtte nøjes med en stand-in coach.

1) Der skulle spilles for at vinde

2) I et sæt skulle H3 over 20 point

3) Alle spillere skulle bruges med deres forcer for øje for at skrabe så mange point sammen som muligt

4) Alle spillere skulle bruges uden at gå på kompromis med 1-3.

Som sædvanlig dumpede der et par H3 spiller op lidt forsinkede. Dog var en enkelt nysgerrig spiller fra Hillerød dukket op efter korrepsondence med holdets normale træner der vist havde udtalt: "Ja kom bare, holdet træner i aften kl 21". Han fik så en god oplevelse som tilskuer. Dagens detalje var dog at en noget skyld-betynget Peder fik oprettet sin spillerlicens 5 min. før kampen ved brug af halmandens internet.  Organisatorisk har holdet altså stadigt en del at arbejde med... ;-)

Kampen gik i gang efter en smashopvarmning domineret af H1. Dominansen fortsatte også i kampen. H3 havde problemer med at justere sig ind på særligt de hårde springserver fra Tøfner og Henke, men også Kåre lavede en lang stime på flade svævere. Omvendt servede H3 også godt og fik holdt H1 fra at benytte centerangrebet for ofte. Dog var der ikke gas nok i den i transistionen til at få nok point, så stille og roligt trak H1 fra. Centerne viste dog SUPER overblik og priortiering i blokaden og gjorde det muligt at opbygge en forsvars organisation hvor at holdet fik hænderne på det meste og også gravet meget op.

1 sæt ender en 25-11/13 stykker til H1

I 2. sæt skifter H3 hæver for at se om det kan give mere til kantangrebet. Modtagningen begynder at ligge imponerende godt med stort set kun defensive 2'ere og 3'ere på de hårde server. Center blokaden får presset H1's backspike til mange fejl ved at pille simple slagretninger væk og lukker låg ellers på alle slagretninger. H1 kommer dog også meget igennem blokaden men igen står vi godt i forsvaret og får luft under bolden. Desværre alt for ofte lige op til en centerguf eller over til H1 så de kan starte igen. At boldene kører så lang tid vidner dog om godt blok/forsvar-sammenhæng omend lidt for meget spænding i kroppen på de hårde slag. H1 vinder sættet med en mindre margin, men stadigt ikke helt tæt nok på de magiske 20 point

3. sæt er en kopi af 2. for H3's vedkommende. Flot spil. God organisation men lidt for lidt ud af transitions angrebet. Der bliver spilletid til alle undervejs. Jesper laver dagens slag ved at SMADRE bloden på siden af en stor tomandsblokade hvorefter den rammer en H1'er i knoppen, flyver op på dommerstolen og slår brillerne af dommeren (Magius), som jo også dømte alt for få point til H3 ved flere lejligheder. Så kan han lære det!. Lidt efter lægger Jacob et låg på højrekanten, der lander i bæret på en kamikaza-sikrene Teis og det er jo altid sjovt med et par små sejre i ny og næ. En lækker stik til Rasmus var også med til at pryde oplevesen.

Det kan dog ikke ændre på at H1 der ellers har skiftet hæver og har lidt problemer med at brede spillet bagover OGSÅ snupper det 3. sæt med H3 lidt tættere (men ikke tæt nok) på de 20 point.

Tillykke til H1 med sejren der på trods af sin overlegne natur også viste svagheder som skal løftes hvis holdet på sigt skal klare sig i 2. division. Dog er H1 blevet meget bedre på flere periferi-pladser på både kanten og centeren. Eks. spiller Asbjørn, Kåre og Gnistrup faktisk glimrende på baggrund af et hold, der på dagen ikke bliver presset nok.

H3 viser stort potentiale, virkeligt dejlig fight og klogt blok/forsvar. Med en sådan indstilling bør holdet nsige sig opad i tabellen i foråret. I angrebet er der dog lidt problemer og hæverne får ikke serveret boldene helt godt nok, så mange gode bolde kan transformeres til point. Der bliver forsøgt en del snask men ikke effektivt nok, men det skal holdet nok lære på sigt.

3 ud af 4 delmål blev nået og en god lektie forhåbenligt fordøjet. Derfor en moralsk sejr til H3.

Held og lykke til H1 i den senere turnering!

SMADR!

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!