KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 43 gæster online.
D2: Kampen om Idrætshuset PDF Udskriv E-mail
16. November 2009
Skrevet af Bettina Andersen

KV61-KSV II (1:3)

Jeg måtte sande at min insiderviden som tidligere spiller i KV61 var ubrugelig, Da KV’s damer stillede med 2 nye liberoer samt adskillige piger med utroligt lange ben og glade for at slå hård i opvarmningen, alle ukendte for et KSV hold, der ellers ved et eller andet om hvem der spiller hvor og hvordan.

 

  1. sæt:

KV61 spillede meget fint og stod overfor et KSV hold, der ikke havde helt styr på det der med volleyball.  KV kom foran 10-6 indtil Lotte satte gang i vores spil med 4 lækre server i streg. Vi når at være foran med 20-18. Det lille forspring får KV forpurret ved at løbe en masse umulige bolde op og pludselig er det dem, der er foran med 24-21. Vi lægger lidt mere arbejde i spillet og når op og kysse ved 24-24. Men ak, taber sættet 26-24.

 

  1. sæt:

Vi går på banen med ny energi, der gør at sæt-sejren aldrig rigtig er i fare. Mettes 7 server i streg og en besynderlig udskiftning hos KV gør, at vi let vinder 25-12.

 

  1. sæt:

Klokken er nu over 20.00 og vi går alligevel glip af aftenens afsnit af forbrydelsen, så hvorfor ikke gøre det hele lidt mere spændende. Vi lod et par af KV’s spillere serve hhv. 4 og 5 gange i rap og vi er bagud med 7-15. Bøtker bliver sat ind som running spiker og leverer en 3’er modtagning hvorefter hun tyrer bolden i gulvet på KV’s banehalvdel. Buhjaaa…..

Anne og resten af crewet æder langsom af KV’s forspring og får lagt nogle gode servestimer ind, der gør at sættet er i hus 25-20.

 

  1. sæt:

Mette lægger ud med 5 server i træk. Mmm dejlig start. KV, der ellers har kæmpet for at få alle bolde op mister pusten og begynder at lave en masse fejl. De forsøger at sætte Mette ud af spillet, men hvad gør det, når Mette spiller lækkert forsvar og Tina hæver ditto til Ida. Sættet ender 25-17 og vi tager på landet i Østerbros kolde hal.  

 

Generelt sagt om vores indsats:

  • Holdindsatsen var stor, specielt i 2., 3. og 4. sæt. Dommer Vidar mente dog at Lotte stod for 30% af vores point, hvilket han nok egentlig, når vi tænker over det, har ret i. Men, altså, -vi andre har også del i vores sejr!
  • Nogle mente at servemodtagnigerne var forbedret betydeligt. Mette var dog uenig og hendes mening må vel være altoverskyggende i denne sag.
  • Alle udskiftninger blev omsat til point og geist. Godt overblik Martin.

 

Kampen spiller:

Blev Anne Bøtker for generelt rigtig godt spil. Gode modtagninger, hårde slag krydret med lækre loops og en super indsats som indskiftet spiller på et kritisk tidspunkt.

 

  

Sidst opdateret 16. November 2009
Top!
Top!