KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 42 gæster online.
H1: Så fik vi endeligt 5.sæt PDF Udskriv E-mail
23. November 2009
Tilføjet af Mads Hoffmann

For 3. gang på to måneder skulle de velfriserede drenge fra KSV tage den uendeligt lange tur til Aalborg Stadionhal. De to første gange vi har stiftet bekendtskab med sidste års sølvvindere blev det til klare nederlag. Før sæsonens tredje opgør havde vi mødt alle hold i elitedivisionen og har set at vi ikke blot er det upåagtede oprykkerhold som ikke har noget at skulle have sagt på dette niveau. Netop denne faktor tror jeg havde stor betydning for lørdagens udfald, hvor vi troede på os selv, spillede godt og kæmpede os til sejr!

Det er altid spændende når KSV skal til Jylland, da vi godt kan lide at sove længe i weekenderne og toge ikke venter på de sidste spillere. I dag var der dog ingen slinger i valsen hvor Pau ”The Ninja”, Morten ”The Icecube”, Laust ”The Blocker”, Jørgen ”The Trash Can”, Tøffner ”The Server”, Fabio ”The Friend of the Floor”, Mads “ The Trivial Pursuit Master” og Coach Karim var klar hele 10 min. før afgang! Dvs. vi stillede præcist et helt volleyhold, uden udskiftere, så allerede før kampen vidste alle at der ikke var råd til at spille dårligt.

5 timer senere kunne vi entrere stadionhallen klar til kamp. Taktikken var klar. Aalborgs store stabile blok skulle stækkes ved at spille hurtigt og uforudsigeligt. Dette lykkedes i store dele af kampen og specielt på de rigtige tidspunkter.

1.       sæt (kan ses her)

Første sæt får vi drømmestart og kommer foran 5-0. Fornemmelsen er lidt at Aalborg tager lidt på opgaven som ”another day at the office” og de skal bruge begge time-outs før de kommer tæt på ved stillingen 18-17 i vores favør. Derefter får vi heldigvis momentum igen og vinder sættet 25-20. Det var i øvrigt en general ting for kampen af holdene skiftedes til at få stimer. Vi server godt, uden fejl i dette sæt.

2.       sæt (kan ses her)

I andet sæt virker Aalborg noget mere koncentreret og vi finder ikke energien fra første. En dårlig start gør at vi kommer bagud og halter efter igennem hele sættet. I dette sæt laver vi 6 servefejl og taber med 6 point..

3.       sæt (kan ses her)

Aalborgs anfører Niels Knudsen kommer på banen i tredje sæt, hvilket forstærker deres stabile spil. Vi har problemer med side-out og halter igen efter. Midt i sættes kommer der dog gang i KSV-maskineriet igen og vi kommer tilbage med en føring ved 21-20. Desværre går der gummi-arm i den hvor vi gode muligheder for at tage de sidste point og vi taber 25-22.

4.       sæt (kan ses her)

Åbningen for at vinde 3. sæt giver mod på sejr igen og i pausen mellem 3. og 4. sæt bringer Pau ”The Ninja” citatet fra Gentofte-kampen på banen: ”Hvis vi får 5. sæt, vinder vi kampen”. Så det var mere eller mindre planen.

Sættet bliver en utrolig tæt affære. Vi skiftedes hele tiden til at tage føringer. Først er vi bagud 3-9, men kommer tilbage og fører 9-7. Derefter er det Aalborgs tur der kommer foran 14-17 og Coach Karim må beklage over at tage sin sidste time out: ”It’s up to you now guys. I can’t help you anymore”.

Dette ultimatum giver 5 point på kontoen og Aalborg må tage time-out ved 19-17 til os. Herefter følges vi ad og vi får vores første sætbold ved 24-23. Aalborg viser nu deres rutine og kommer tilbage igen. Jeg mener at de har 3 eller 4 match-bolde i streg. Jeg, som hæver, er lige kommer frem til nettet hvilket begrænser vores angrebsmuligheder. Situationen skærper til. Heldigvis bringer Morten ”The Icecube” sin kølighed og vinder tre centerangreb mod en stor dobbelt Aalborgblokade! Vi fighter godt og får endelig sætbolden igen, men Aalborg vil ikke give op. Vi har flere chancer for at afgøre sættet, men det er først ved stillingen 34-33 at Laust ”The Blocker” tager sin eneste, vigtigste og bedste blok i kampen!

 Sættet ender 35-33!

5.       sæt (kan ses her)

Derved fik vi for første gang i sæson muligheden i det afgørende 5. sæt. Igen indkasserer holdene point i stimer. Vi er foran 4-2, men der skiftes side ved 8-6 til Aalborg. Trætheden kan for første gang mærkes i den nu lange kamp. Det virker dog som om Aalborg puster mere mellem boldene end os og vi kommer foran 11-8! Aalborg forsøger på dette tidspunkt at stoppe KSV-bølgen ved at bruge begge deres time-outs. Dog uden held og vi får matchbold ved 14-11, men Aalborg holder fast og kommer på 12-14. Coach Karim tager nu time-out og klargøre hvordan kampen skal vindes: ”Tøffner ’The Server’ skal trække en mand på midten og Laust ”The Blocker”  skal have bolden med max speed på kanten”. Jeg havde dog min helt egen plan og vælger at bruge Los Diagonales Jørgen ’The Trash Can’ bagover på backspiken. Jørgen der gennem kampen havde vundet mange af de til tider forskellige hævninger, svigter mig heller ikke og tager køligt matchbolden til spike town!

15 -12! 3-2 i sæt! Tjup!

Vi kunne dermed tage mod København igen i et, ikke før set, højt humør! Generelt for kampen var vores energi og fightervilje udslagsgivende. Der var mange lange dueller i kampen som oftest gik til vores side, hvor jeg må fremhæve Pau ”The Ninja” og Fabio ”The friend of the floor”. Vi nød tilmed godt af at holde servefejlene nede og gøre det op til Aalborg og vinde bolden mod vores gode blok/forsvar.

Togturen stod på mange øl, pizza leveret til perron 3 på Århus banegård og sejr til Pau og undertegnede i Trivial Pursuit på spørgsmålet: Hvilken baltisk hovedstad ligger på højde med Maribo?

For inkarnerede vil kampen kunne ses på http://ksv.23video.com/.

 Tak for kampen gutter – Captain Hoff

Sidst opdateret 08. December 2009
Top!
Top!