KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 83 gæster online.
H1: One small step for mankind, one giant leap for KSV! PDF Udskriv E-mail
30. November 2009
Tilføjet af Jørgen

Det var med stor selvtillid at drengene fra KSV drog på den sidste Jyllandstur i sæsonen. Forrige kamp mod Aalborg (i øvrigt den 3. Aalborgkamp på 2 måneder!) var blevet vundet med et hold uden udskiftningsspillere ud over coach Karim, så med Teis tilbage på holdet og en Julefrokost i vente var humøret højt.

 

I bussen på vej til Ikast blev der varmet op med Trivial Persuit, hvilket for det meste booster Paus selvtillid ekstra, mens Fabio og Karim råbte af diverse søndagsbillister for at finde tændingen – på ægte Italiano manér!

 

1.     1. sæt

 

Ved ankomsten til Ikast er stilheden i hallen slående, det virker nærmest som en bevidst strategi for at hylde det tændte KSV-hold ud af den, og starten af 1. sæt viser at strategien har båret frugt. Vi vågner først ved stillingen 7-2 til Ikast, men herfra er begynder spillet dog at fungere. Morten og Mads viser endnu engang at samarbejdet på midten sidder i skabet og modtagningerne ligger generelt rigtigt godt. Karim viser kølighed ved ikke at tage timeout her og i stedet tvinger vi Ikast til det ved stillingen 11-9 til os. Herfra holder vi føringen og på trods af lidt for stor spænding i slutningen af sættet vinder vi 25-23.

 

2.    2. sæt

 

Vi forsøger endnu engang med give Ikast en hurtig føring, denne gang 6-1, for derefter at komme stærkt igen. Det sker dog ikke denne gang, da vi laver for mange servefejl, blokken ikke ligger stabilt på kanterne og Ikasts hæver slår et par bolde ned. Ikast tager sættet med 25-21 og vi er nede på jorden igen.

 

3.    3. sæt

 

Teis er kommet på banen i 2. sæt og markerer lige sin ankomst ved at blokke Ikasts hæver, da han endnu engang tager tingene i egen hånd. Han tilføjer lidt stabilitet og pludselig bliver der fra alles side spillet forsvar på samme måde som i forrige weekend. Selv Kaptajn Hoff, der havde glemt knæbeskyttere og understregede at han ikke skulle kaste sig, pillede pludselig Ikasts bedste kant (som til vores forundring fik alt for få hævninger). Også Tøffner på centeren, der indtil dette punkt havde været usynlig, ville lege med og begyndte en sand blokdemonstration. Sættes køres sikkert hjem 25-18.

 

4.    4. sæt

 

Sættet bølger frem og tilbage, men undertegnede var muligvis halvvejs på vej til julefrokost, da erindringen om dette sæt er en smule uklar. Dog huskes det at Ikasts running spiker, der har slået en del bolde mellem blokken og touchout, pludselig bliver lukket et par gange og ved nettet bliver der sagt: ”Man skal bare være træt og hoppe lidt mindre, så ligger blokken der!”. Det ender med at vi vinder sættet med 25-22 og 4. sejr i eliten er en realitet.

 

Der går ikke mange minutter fra kampens afslutning til den første pilsner er knappet op og festen starter. Hurtigt finder man ud af at Aalborg har tabt til Gentofte og KSV rykker op på den playoff givende 4. plads. Det kan godt være det ikke er noget hele volley har lagt mærke til, men i KSV (der ikke har eksisteret i mange år) er det altså store sager en tredjedel inde i sæsonen. Og dejligt at se at man kan fejre en sejr og en 4. plads på så fornem vis. På vegne af holdet vil jeg også lige sende en tak til resten af klubbens medlemmer, der gav drengene fra H1 en stående heltemodtagelse ved ankomsten til årets julefokost. God klubånd!

 

/ Kassereren

Sidst opdateret 01. December 2009
Top!
Top!