KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.
Herre 2 tabte til Lyngby - men det sidste er ikke sagt i den sag PDF Udskriv E-mail
04. December 2009
Tilføjet af Peter Hjorth
En halvdårlig dommerpræstation, modstanderens usportslige optræden og kampen for at holde eget spilniveau oppe var desværre nok til at knække Herre 2.

Der var ellers lagt i ovnen til det helt store brag. Og det blev også et brag, men desværre ikke et, der faldt ud til KSV's fordel.

I første sæt spillede vi godt og holdt niveau hele sættet igennem. Det betød, at vi vandt sættet - blandt andet vundet på gode modtagninger og højt tempo i hævningerne. Sættet endte 25-19 til KSV.

Andet sæt blev en anderledes oplevelse. Lyngby kom rigtig godt fra start, og det kom vi os aldrig over. Vi lavede ellers en god slutspurt, men udfaldet i starten af sættet betød, at de ikke kunne hentes. Sættet endte 25-20 til Lyngby.

Tredje sæt mindede meget om andet sæt. Vi kom også her skidt fra start og holdt ikke niveau i vores modtagninger. Det havde den effekt, at angrebene blev dårligere og Lyngby havde for nemt ved at spille forsvar. Vi kom dog godt igen blandt andet takket være Kims fantastiske servestime. Lyngby havde vel omkring 6 sætbolde, som de missede. Desværre missede undertegnedes fod også og stod som lammet på linjen ved Lyngbys afgørende serv. Min venstre fod og jeg har ikke været venner siden ;o) Sættet endte 27-25 til Lyngby.

Fjerde sæt...nu skulle det være! Sættet var enormt tæt. Vi havde desværre også her et stort udfald, der gjorde, at vi skulle kæmpe os op igen - hvilket vi også gjorde. Men Lyngbys usportslige optræden med at sidde og fløjte, så dommeren troede at bolden var afgjort og råbe overtrådt selvom Silas lavede det perfekte pipetilløb hører vist kun hjemme hos de sørgelige sportsmænd...citat slut! Når selv Magius kommer op i det røde felt, så er den sgu gal. Derudover lavede Lyngby noget der lignede sæsonens bedste beachslag ved stillingen 25-24 i KSV-favør, men den dømte dommeren ikke og så endte sættet 28-26 til Lyngby.

Kampens resultat betyder, at Lyngby får 4 point med over til forårets turnering, mens vi kun får tre. Faktum er dog stadig, at vi skal slå Lyngby - og det skulle vi jo have gjort alligevel. Så de kan vente sig, når de kommer til byen og hele KSV står bag herre 2!

Top!
Top!