KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 76 gæster online.
H2 vs. VK Holbæk: piece of cake! PDF Udskriv E-mail
06. December 2009
Skrevet af Steffen

Efter et svigende nederlag i topbraget onsdag aften til Lyngby, hvilket betød et farvel til førstepladsen i rækken, havde 2. herrerne behov for at genvinde selvtilliden i den sidste turneringskamp, så man kunne gå på juleferie med en bevaret tro på, at målsætningen om oprykning stadig er inden for rækkevidde.  

Scenen var klar: det var anden søndag i advent, Korsgadehallen var varmet op, taktikken lagt og stemningen høj, så nu skulle gæsterne fra VK Holbæk bare have slag!  

Lidt skuffende var VK Holbæk mødt op med en smal trup på seks spillere – heriblandt én viking med fletning i skæget og tre med topmave – med det ændrede ikke på indstillingen ved KSV’s spillere. Der blev således lagt hårdt ud i 1. sæt, hvor det blev til syv (eller var det ni) point før VK Holbæk kom på tavlen. Det lykkedes dog VK Holbæk at trække tempoet totalt ud af kampen, og med sjove overspilninger og manglende fokus fra hjemmeholdets side formåede de alligevel af skabe nogle points til sig. Ikke desto mindre kunne KSV med lidt ”lad mig se dig go, go!” fra sidelinjen nøjes med 12 minutter, inden sættet var sikret med cifrene 25-15. 

2. sæt var præget af lidt forvirring fra KSV’s side; nye spillere var blevet kaldt på banen, og mens de fik søvnen ud af øjnene, lykkedes det VK Holbæk af følge med til stillingen 13-13. Men da sigtekornet var blevet indstillet hos KSV, var der ikke mere at komme efter for VK Holbæk, der kunne se sættet slutte 25-17 i KSV’s favør. 

Da lyset gik midt i 3. sæt var det lidt af et wake-up call for KSV, der straks herefter øgede tempoet i spillet og tromlede af sted, så Holbæks spillere med sved og tårer i øjnene måtte se sig totalt rundbarberet med cifrene 25-10. At Kim kunne afslutte den sidste bold ved at sende et dybt fingerslag ned i det lange hjørne, uden at nogen fra Holbæks hold var i nærheden af at nå den, fortæller det meste. 3-0 på 41 minutter! Stensikker sejr, men ifølge Coach Clay kunne spillet have været betydeligt bedre fra KSV’s side! 

Under påskud af, at han bragte god gejst på banen (læs: han råbte meget!) blev Steffen kåret af holdkammeraterne som kampens spiller, stærkt fulgt op af Rasmus, der holdte et solidt tempo i hævningerne, og Kim, der var skarp (og ond!) på diagonalen.

Top!
Top!