KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.
D3 tog en tur på landet – på landet PDF Udskriv E-mail
06. December 2009
Tilføjet af Anne S

Hygge med anden søndag i advent samt et tv-program bydende på VM i damehåndbold og sidste runde i Superligaen… der var mange årsager til, at der denne grå decembermorgen føltes utrolig langt til Næstved. Men den blå bus trængte til at blive luftet uden for Københavns bygrænse, og det havde en flok D3’ere sat sig for at gøre, selv om ejeren ikke kunne være til stede [Vi takker dog Helle for lån af automobilet]. Vejen var lang og kedelig, og end ikke Birgittes bemærkninger om, at vi passerede en Chrystler-Jeep-Dodge forhandler på vejen og hendes ønske om at spise morgenmad på ”Den Gyldne Måge” kunne ændre på dette faktum. Ej heller minderne om Nissebandens Hr. & Fru Fiffig Jørgensen fra Holme-Olstrup, da vi passerede dette byskilt, gjorde turen kortere – men den blev da i det mindste mere underholdende.

Vi ankom i forbavsende god tid til Sydbyskolen og blev enige med os selv om, at det måtte veje op for alle de gange vi i forgangne sæson kun lige akkurat nåede at trække i de korte short, inden der blev fløjtet til smashopvarmning. Der var fine forhold på landet med en dejlig stor bane, som må få Hillerødgadehallen til at krympe sig i forlejenhed, men hellere trænge forhold i metropolen end store omgivelser med uanede agre i horisonten. 

Opvarmningen gik fint, og vi var klar fra første fløjt. Jesper skulle nå hjem til selv at spille, så vi havde lovet at ordne sagerne i tre sæt. Alt tegnede også planmæssigt i starten, hvor vi hurtigt kom foran med et par point, men da Næstved fik serven, fik de pga. et par dårlige modtagninger fra vores side hurtigt indhentet føringen. Holdet har til tider efterlyst større handlekraft fra træneren side, og dette råd havde Jesper taget til sig. Han tog time-out, da vi pludselig var bagud 10-18 og proklamerede to udskiftninger. Kristine og jeg blev ofret på taktikkens alter, og det skulle vise sig at være en taktisk genistreg! (Mener dog personligt at det blot skulle ses som en hjælp til undertegnede til at få en smule overblik til kampens referat…, og en pause viste på dette tidspunkt sig senere i kampen som en god investering). Vi vandt den efterfølgende bold, og derefter servede Janie os fra stillingen 11-18 til 21-18, og pludselig var det igen overkommeligt at holde ord om at ordne kampen i tre sæt. 

Derfra gik det som smurt. Vi lukkede første sæt og fortsætte med at have teten i andet sæt, hvor Signe fik sat ind med lækre blokader og resolutte afgørelser af center-guf. En af disse aktioner gav hende også Kampens Detalje. Trine havde taget tjansen som libero i dagens anledning, og selv om hun var svært utilfreds med ikke at måtte angribe, lykkede det hende at afgøre en bold ved at sætte et blødt baggerslag midt i spanden. Generelt fyldte hun godt på banen (altså på den fede måde…eller… øhm auditivt… - Trine, du ved, hvad jeg mener!) og var med til at sikre et godt og stabilt forsvar resten af kampen. Janie fordelte fint hævningerne til højre og venstre, og specielt Nana nød godt af dette. Det er fortsat uvist, om det skyldtes de fine, lange, orange sokker, som fik hende til at ligne – og hoppe – som Tigerdyret, men smashene blev konsekvent hamret ned på Næstved side, hver gang Nana havde en hånd på. Dette indbragte hende også titlen som Kampens Spiller.

Om Birgitte havde krydret morgenens havregryn med en dosis Duracel skal forblive usagt, men hun havde i hvert fald taget en god portion munddiaré med til kampen. Når der var stille i hallen kom hun med fine ”K-S-V’e udbrud”, og selv med munden fuld af mad (fra den medbragte madpakke!) blev der heppet på holdkammeraterne. Dejligt engagement som gav Birgitte den nye titel som BPB (Bedst-På-Bænken; AKA: Rotten). Generelt super spil og hele linjen og godt engagement, og på en time var der skrabet 3 vigtige point sammen til kontoen, og vi kunne tage en tur på landet i bogstavelig forstand!

Næstved 2 – KSV 3: 3-0 (25-20, 25-19, 25-18)

Nu spiller vi desværre ikke elitedivision (endnu!), men alligevel skal der lyde en stærk opfordring til klubbens medlemmer om at komme i Korsgade næste søndag kl. 17 og hjælpe D3 på vej. Årets sidste kamp er vind eller forsvind. Med en sejr over Lyngby, som er oprykkere ligesom os (samt et godt resultat i en af rundens to andre kampe), kan vi sikre os at spille oprykningsspil i Danmarksserien efter jul. Vi håber, der er mange, som har lyst til at komme og støtte op... – og husk der er ingen undskyldning i form af Superligakampe i TV!

 /Anne S

Sidst opdateret 06. December 2009
Top!
Top!