KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 61 gæster online.
D2: En god kage og to velfungerende brusere PDF Udskriv E-mail
06. December 2009
Tilføjet af Anne E

Lad det være sagt med det samme: Det var ikke vores dag! Til gengæld var Amager-pigerne i hopla – de spillede godt og pillede stort set alt hvad de kom i nærheden af. Så er det svært at vinde… Vi fulgte nogenlunde med i første sæt, som vi tabte 25-16. Og efter første sæt kommer naturligt nok andet sæt… Men husker ikke meget fra det, og i den fælles snak efter kampen er der ikke rigtig nogen der føler de var på banen i andet sæt. Det er sjældent at et hold kun benytter tre servere på ét sæt, men så fik Amager da prøvet det. Vi siger vær så god – tag for jer af retterne!

Tredje sæt kom vi bedre i gang, spillede i perioder mere løssluppent og det gav nogle point. Vi endte med 19 point men det var bare ikke nok…

Ida og Betina S. delte titlen som kampens spiller og symptomatisk for kampen gik begrundelsen for mange af stemmerne generelt på højt humør ved indskiftninger. Det siger måske lidt om spillet.

Men vi fik da fortæret en fantastisk kage og kunne glædes over hele to fungerende brusere ud af fire. Bonus! Desværre må vi konstatere at pigerne fra Amager nu har håneretten over Martin (deres gamle træner). Vi beklager og håber vi kan vinde den tilbage snarest!  

Top!
Top!