KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.

Medlemmer online:
elisabetta
H1: Lige ved og næsten PDF Udskriv E-mail
08. December 2009
Tilføjet af Laust

Dagens modstandere var sidste års guldvindere og vinder nordic cup 2009. Forinden lykkedes det dame 1 at vinde 3-1 over deres modstandere dog med lange dueller hvilket bevirkede at vores kamp blev forsinket. Det var dog et snedigt træk af D1 der selvfølgelig havde forudset at de fleste fra holdet altid kommer for sent og i dag skulle være ingen undtagelse for Tøf der selvfølge regnede med at vi skulle mødes 15 min før estimeret kampstart som altid.

Der var også mødt et talstærkt publikum op som bestemt gjorde deres del til at der var god gejst, højt humør og at holdet ydet deres bedste, og til dem vil jeg sige en stor tak!

Vi startede ud i vores ’nye’ startopstilling hvilket har vist sig at være epokeafgørende siden vores sejr over Ålborg. David startede inde for en forandrings skyld og gjorde det ganske pænt med hurtige hævninger og omskiftelig fordeling af boldene hvilket ydet at holdene i starten fulgtes pænt ad. Selv om vi kommer bagud med en 7 pinde viser vi hvorfor vi er the comeback team og i et tæt opgør hvor begge hold gjorde brug af deres time-outs vinder vi 26-24, og en klog ninja fra det gamle kejserige sagde engang at hvis når man vinder 1 sæt kan man slappe af i 2. og 3. For derved at vinde 4. og 5.

Så det var præcis hvad der skete. Marienlyst måske en smule utilfredse over at have tabt første sæt virkede en smule mere fokuseret og det var derfor svært for os at følge med. Den amerikanske udgave af Christian Poulsen spiller volley og ikke fodbold, og har tilsyneladende valgt at spille for Marienlyst. Han var altid god for 4-5 point i serven som kom med power og han lavede sjældent fejl. Det skal dog siges at Jørgen, måske pga. han havde siddet sekretær før kampen, var ude under sekretærbordet og hente en modtagning der var kommet på afveje som vi i sidste ende vinder. Der blev fightet til det sidste for begge holds vedkomne hvilket også kom til udtryk i de mange spilstop hvor der skulle tørres sved af banen.

I 4 sæt kommer vi så tilbage og det virker som om Marienlyst’s kanter er ved at blive trætte, hvilket vi hurtigt lukrere på. Back-spiken til kanten samt diagonalen kørte rigtig godt og Mads der starter inde i 3 sæt markere sig ved som det første at hæve en hurtigt bold til Morten som bliver slået hårdt ned foran fødderne hos Marienlyst og så var han i gang. Det virker som marginalerne, efter at have været hos Marienlyst som fik spillet forsvar på noget som lignede et sikkert point, skiftede og nu vandt vi de bolde og fik også nogle gode blokader. Centerne kæmpede også bravt selv om de havde svært med et gennemsnit på ca. 1,90 cm mod deres ca. 2,10 cm. Dog måtte vi se os slået efter at følge pænt med til stillingen 8-7 i 5 sæt. Går Christian Poulsen ned og med nogle stærke serve giver dem et forspring som mere eller mindre sikre dem sejren. Alt i alt en god kamp hvor vi selvfølgelig var ærgerlige over ikke tage 2 point da vi nu havde chancen men ellers et bevis på at vi godt kan være med der hvor det er sjovt at være.

Igen skal der lyde en stor tak til opbakningen som helt sikkert også gjorde sit til at vi fik de 2 sæt.

Laust.

Sidst opdateret 09. December 2009
Top!
Top!