KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 21 gæster online.
H1: KSV kan holde jul i playoffs PDF Udskriv E-mail
14. December 2009
Tilføjet af Mads Hoffmann

I året sidste kamp tørnede Hvidovre og KSV sammen for anden gang i sæsonen. Det første opgør vandt KSV sikkert 3-0, men efter at Hvidovre har slået Holte og Ikast, var sejren langt fra givet på forhånd.

Selve kampen blev en meget uskøn affære, hvor KSV var langt fra det høje niveau der blev præsteret mod Marienlyst den forgangne weekend. Hvidovre kom bedst fra start i kampen, men havde mange og til tider store udfald. Ofte var det derfor nok for KSV bare at minimere fejl på egen side af nettet.

1. sæt

Kampen startede uden den rigtige tænding fra KSV og der var ikke rigtig rytme i spillet. Derfor var Hvidovre hele tiden foran med et par point. I slutning af sættet kommer vi dog tilbage via godt blokade spil og har 3 sætbolde ved stillingen 24-21.. Selvom sættet burde være i hus, laver vi ud af det blå 4 fejl i streg og taber sættet 27-25.! Der skiftes banehalvdel i den kolde hal, med noget der mindede om gravkammerstemning i KSV- lejren..

2. sæt

Teis kommer på banen i dette sæt, for at sætte lidt fightervilje og humør tilbage i de lettere rystede KSV-gutter. Der skulle da også gå et halvt sæt før vi kommer ind i noget der ligner en rytme igen. Hvidovre forstår at presse serv og angriber godt, hvilket medfører en føring på 15-11.. Herefter starter så et udfald på ca. 1½ sæt! Fabio havde bibeholdt niveauet fra sidste weekend, tager modet fra Hvidovre gennem super forsvarsspil og før de ved af det fører vi pludselig 20-17. Jeg tror Mikkel server 7 gode server i streg! Vi har nu fået troen på os selv helt tilbage og kører sættet hjem 25-20.

3. sæt

David kommer ind i et forsøg på at få den sidste rytme tilbage, hvilket lykkes godt. Spillet flyder bedre og serverne skærpes. Hvidovre har helt tabt deres modtagning og laver mange fejl. Ved stillingen 17-9 til os tager de deres første time-out! Samtidig skifter Karim holdets ”Star of Tomorrow” Christoffer ind, der afgør sættet til 25-14.

4. sæt

KSV fortsætter hvor de slap og skaber et på forspring på 7-2, men mister desværre koncentration og sættet bliver mere jævnbyrdigt. Hvidovre får lidt mere styr på spillet, men ikke værre end at vi fører hele sættet, som vindes 25-22.

Efter kampen kunne vi konstatere at Middelfart havde vundet i Aalborg, hvilket bringer KSV tilbage på den eftertragtede 4. plads!

Målsætningen for sæsonen har været bare at spille så god volley som muligt, og se hvad det ville bringe med sig. Selvom vi ikke spiller op til vores bedste i denne kamp, syns jeg til gengæld at vi kan være rigtigt godt tilfreds med 5 sejre og en plads i playoffs her halvvejs inde i sæsonen.

Undertegnede har skrevet kampreferat i Fabios (Man of the Match) sted, selvom en italiensk vinkel kunne have været interessantJ

Captain Hoff

Sidst opdateret 14. December 2009
Top!
Top!