KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
D2: Opgøret i Ryparken PDF Udskriv E-mail
16. December 2009
Tilføjet af Anitta
Årets sidste kamp skulle spilles i Ryparken - i en hal der bar præg af at blive brugt meget til håndbold. Overalt var der rester af harpeks. "Heldigvis" var gulvet dog også så snavset at det ikke var et problem at glide. Hallen var erstatning for Korsgadehallen, hvor der som bekendt er problemer med gulvet.
 
1. sæt (25-21)
Vi lægger ud med ny taktik i opstillingen idet både Lotte og Tina starter fremme. Dette er medvirkende til at vi får en god start med block og efterfølgende får os servet foran men 5 point. Grøndal kommer op og snuser til os midt i sættet, men vi formår at holde presset og vilder sættet.
 
2. sæt (28-26)
Et meget tæt sæt. Hele sættet igennem er vi bagud med 1-2 point, men vi kommer op ved stillingen 24-24 og ender sættet med vinde.
 
3. sæt (20-25)
Vi følges godt ad, men problemer med både modtagninger og angreb gør at vi taber sættet.
 
4. sæt (21-25)
Vi lægger godt ud og er foran i store dele af sættet. desværre vender det sidst i sættet og Grødal vinder med fire point
 
 5. Sæt
Vi kommer dårligt fra start. Vi sniger os ind på Grøndal med gode server fra Betina S midt i sættet, men desværre fik Grøndal for lang snor i starten af sættet så vi taber sættet og dermed kampen.
 
Alt i alt var det en kamp hvor vi spiller godt i 3 sæt og knapt så godt i to (så vi burde jo egentlig have vundet). Vi mangler stadig at få mere styr på organiseringen. Det kan næsten se ud som om vi til tider spiller mere mod hinanden end med hinanden. Vi lavede en del fejl i både modtagninger og angreb - det var en kamp hvor vi blev lidt for forsigtige i angrebene. Ingen af holdene formåede at afgøre boldene, så det var helt klart vores egne fejl der gjorde at vi tabte.
 
Fra dame 2' side skal lyde en tak til Søren fordi du tog med som coach i fraværet af Martin
 
Line var dagens spiller for at være den bedste all rounder, men også Lotte blev nævnt for hendes gode springserver der fik Grøndal til at ryste i bukserne og Kit for at blive ved med at kæmpe for boldene i forsvaret.
Sidst opdateret 16. December 2009
Top!
Top!