KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 51 gæster online.
H2: HURRA HURRA for sæsonens første sejr! PDF Udskriv E-mail
23. Januar 2006
Tilføjet af Alex Boje

Sidste søndag oplevede Herre 2 at få sit første point i hus. Det blev en 5-sæts-gyser, hvor Lyngby trak det længste strå. Men selvom 1 point er bedre end hvad vi nogensinde før har præsteret, så var skuffelsen til at spore.. Så i går - søndag - skulle der rådes bod på det, og det kom til at gå ud over Hornbæks pensionister. Her vandt vi ikke bare ét sæt, eller måske et point, men hele 3 point ! Nu er vi jo sammen med Hornbæk favoritter til at snuppe den eneste nedrykningsplads i vores pulje, og da point ikke hænger på træerne i vores pulje (pånær når der spilles mod GISP i Hornbæk), var det meget vigtigt, at det blev max 4 sæt. Det blev det også, nemlig 3-1 i vores favør.

Kong Magius havde lagt taktikken for dagen, og hvad den så end gik ud på, så må den have virket. I 1. sæt oplevede vi nemlig at komme foran fra start. Det er vist ikke sket før! Sættet blev vundet komfortabelt med ca. 10 pinde, og det samme blev 2. sæt. Men så blev holdets stjernespiller (undertegnede selvfølgelig) skiftet ud pga. en bette midlertidig skade. Det må have givet Hornbæk blod på tanden, eller også faldt vores spil bare sammen, som det har gjort så mange gange før. Det er en af de mange uskrevne regler, at vi skal spille af røv og nøgler i et sæt. Hornbæks gamle grå guld tog 3 sæt med 21-25. I 4. sæt kom stjernen ind igen, og brillerede med spektakulære slag, som tog fusen af Hornbæk! Måske var det dog Davids server som bragte os foran 6-0, som gjorde udslaget. Hornbæk blev kørt over i 4. sæt, og sejren var i hus ! JUBII.....

Alt i alt var det en god fight og ånd, og vi glæder os til at hive flere point hjem på USG-kontoen.

Nedrykningen lurer stadigvæk, da der stadigvæk er 2 point op til Hornbæk (Tak Anders fordi du og GISP gav 3 point til Hornbæk! Har du givet kvaje-bajer for det iøvrigt? ). Vi glæder os til at give baghjul til GISP næste søndag.

Vi ses derude!

Alex Boje

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!