KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 52 gæster online.
D3: Jubii - julemanden hørte vores ønske. PDF Udskriv E-mail
19. December 2009
Tilføjet af Marie B.

Så er D3 endelig kommet i topform – vi kom, vi så og vi sejrede.. Men der var fuld valuta for pengene både på banen og for tilskuerne på en højt hellig 13. Sankta Lucia decemberdag.

 

Første sæt: 27 – 25

Tæt start og holdene fulgtes ad hele vejen op til 24-24. Her lavede Jesper taktisk indskiftning af Trine på centerpladsen til at serve – hun takkede for indskiftningen med en kongeserie af gode serve og sikrede at første sæt endte i vores hænder, samt at kampens detalje tilfaldte hende selv.

 

Andet sæt: 25 - 18

Herefter var holdet tændt og andet sæt blev spillet hjem i overbevisende maner.

 

Tredje sæt: 26- 24

Her begyndte nerverne at spille et pus, hvilket resulterede i kortvarig kaos på KSV´s banehalvdel. Jesper trækkede timeout kortet op af hatten – resolut stop af tøsediskussion med ”næste gang råber du ét i stedet for ja og du tager bolden”, en udskiftning og en ellers rigtig godt spillende libero ud af en enkelt modtagning og så var vi på rette kurs mod sejren igen.

Nervepirrende underholdende til sidste negl, men sejren var vores og vi tog den.

 

Kampens spiller blev Nana, som udover ualmindeligt stabilt spil, i dagens anledning havde fundet de svære server frem. Derudover flot indsats fra Maria N. som næsten debutant gjorde en fremragende figur, samt rigtig gode hævninger fra Jannie. Generelt bare godt spillet af alle!

Også godt gået af træneren, som sammenlagt scorede 4 point i to ud af tre kategorier (detalje og bænk) og kun manglede at komme på banen som spiller for at få hattrick. 

 

Sådan – Oprykningsrækken here we come..

Top!
Top!