KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 24 gæster online.
D3: Så er forårssæsonen i gang! PDF Udskriv E-mail
11. Januar 2010
Tilføjet af Helle Viebjerg

Settingen var Korsgadehallen og stemningen var i top for at komme godt i gang med oprykningssæsonen. Efter at have set H3 vinde deres kamp satsede vi stærkt på at gøre dem kunsten efter.

1.sæt 25-15

Sættet kom hurtigt i gang og det gjorde Grøndal desværre også og kom dermed meget hurtigt foran. Så vi var 10 point bagud før vi kom i gang med kampen og det var lidt for sent.

2. sæt 25-18

I 2. sæt var vi med fra start men havde desværre en skidt tendens til at tabe point i stimer. Kristine havde midt i sættet en rigtig god servestime der holdt os oppe.

3. sæt 25-22

I 3. sæt var aftalen med Mette og Jesper, at vi bare skulle kæmpe for alt og det blev der også gjort. Vi var godt med et langt stykke af vejen og også foran. Men desværre var det ikke nok til at vinde at sættet.

Det mest positive fra kampen var det gode blokadespillet og den gejst der blev kæmpet med på banen.

Der var spænding i afstemningen om både dagens spiller og dagens deltaje.

Dagens spiller blev et kapløb mellem Anne og Sara, hvor Sara løb med sejren med et stabilt og sikkert spil gennem hele kampen.

Dagens detalje var i første omgang uafgjort mellem Kristine og Maria D. Kristine for hendes gode servestime i 2. sæt og Maria for hendes “smash” der kun lige kom over nettet, men dog blev vundet. Efter en god gang sten, saks, papir fik Maria Dumbo.

Den bedste på bænken blev Sofie for hendes mange gode tilråb om, hvor lækre vi alle så ud på banen. Vi kan kun konstatere at du også ser super dejlig ud!

D3 vender stærkt tilbage på søndag mod Amager Så hvis I trænger til at heppe lidt så kig gerne forbi Sundbyhallerne.


Sidst opdateret 12. Januar 2010
Top!
Top!