KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 61 gæster online.
Frederiksbreg - H2 PDF Udskriv E-mail
12. Januar 2010
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

Juleslikket var lagt på hylden, og det var tid til at komme i gang med oprykningsspillet.

Efter en sløj start efter jul, skulle der andre boller på suppen end vist i den første uges træning i 2010. Flere skader og ferier gjorde at vi for en af de få gange i denne sæson "kun" stillede til start med 10 spillere. Heriblandt en halvskadet Peter.

 

Den sløve opstart efter julen afspejlede sig også i, en hæver der kørte til den forkerte hal, og en libero der først mødte op til kampstart.( Ingen navne nævnt ingen skade gjort ;0) )

Alt imens var kedlerne varmet op, da Frederiksberg tog imod i dette lokalopgør.

Det skulle vise sig at blive noget af en kedelig affære.

 

 

1. sæt: 25-18

Det var svært at sige om det var julen der trykkede, men det virkede ikke til Frederiksbergs træner var kommet i omdrejninger. Før kampen endnu var kommet i gang, skulle Frederiksbergspillerne rokeres godt og grundig rundt, om det var en forkert afleveret opstillingsseddel eller en trykfejl vides ikke.

 

Usikkerheden i starten af 1. sæt var tydeligt at spore i Frederiksberglejren. Denne blev ikke mindre, da Martin fra centeren vælge at brage bolden ned i hovedet på Frederiksbergs hæver. Dette bliver kynisk udnyttet til en mindre KSV-føring. Midt i første sæt lukkes Frederiksberg dog ind i kampen igen, inden sættet sluttes af med endnu en KSV-stime. Et sæt hvor man stod tilbage med indtrykket af, at der kun var to spillere der ville lægge angrebspresset fra Frederiksberg. En center samt en kant.

 

2. sæt: 25-12

Den halvskadede Peter kom på banen fra starten af 2. sæt. Formentligt for at få lidt mere rytme og kvalitet ind i modtagningsspillet. Dette virkede til at give pote. Efter en god start hvor KSV har holdt Frederiksberg på afstand, blev der midt i sættet lavet den klassiske dobbeltudskiftning med diagonal og hæver. Herefter sikrer et par KSV-stimer, at sættet bliver kørt stensikkert hjem.

 

3. sæt: 25-19

Den noget rutineprægede præstation, er nok en god betegnelse for udviklingen af 3. sæt. fra KSVs side. Autopiloten var sat til, og dagens arbejde skulle gøres færdigt.

Sættet mindede meget om de to foregående, og der var ikke nævneværdige højdepunkter. En Frederiksberg stime i slutningen giver et billede af et sæt der ser tættere ud end det reelt var.

 

 

På en dag hvor middelmådig spil var tilstrækkeligt, står vi tilbage med en kamp der nok ikke vil gå over i historiebøgerne.

De tre point blev indløst på en billig baggrund.

Hvis der overhovedet er noget der vil blive husket fra denne kamp, skulle det lige være Martins centerspil. Efter i et halvt år at være blevet omskolet til center, så det for alvor ud til timingen var ved at være på plads. Det er glædeligt at se træningen har båret frugt. Dette resulterede da også i et tæt kapløb om stemmerne. Det blev dog den sløve diagonal der løb med stemmerne, ved endelig at ramme banen med sine angreb ;0)

 

Derudover kan nævnes, at en af de største rivaler i oprykningsspillet startede forårssæsonen ud med et nederlag. Kampen i toppen er dermed intensiveret, og i en sæson hvor der kun er en enkelt oprykker, er der ikke råd til fejltrin. Så lad os få en periode med noget god træning, så vi kan vise Lyngbydrengene, at det var en fejl de snuppede de tre point fra os, da vi var på besøg i efterårssæsonen.

 

Den næste vigtige kamp tager vi imod Lyngby i Hillerødgadehallen den. 30-01-10 kl. 15:30. Lige inden spiller H1 kl. 14:00 mod Holte. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen, begge kampe skulle gerne resultere i sejre, så H2 kan holde liv i oprykningsdrømmen, og H1 i den vigtige fjerde plads der giver slutspilsdeltagelse.

@Kim

Top!
Top!