KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
D2: 2010 kom godt fra start PDF Udskriv E-mail
12. Januar 2010
Tilføjet af Line H
Mandag d. 10 januar tog KSV D2 til Holte for at spille årets første kamp. D2 skulle rejse sig efter et nederlag i den sidste kamp i 2009 mod Grøndal - en kamp der i den grad viste, at organisering og samspillet på holdet halter.

Man må sige, at vi fik en kaotisk start på kampen...5 spillere stod klar en time før kamp, mens en død lydpotte i Bettinas Ford Sierra opholdt de resterende spillere på Lyngbyvejen. Det betød blandt andet, at Mette (hæver) nåede at spille ca. 10 bolde inden vi gik til smashopvarmning.

Men heldigvis for os andre gjorde Mette det rigtigt godt både i opvarmningen og i kampen generelt. Første sæt viste efter en ret lige start i pointscore, at vores servepres kan demoralisere selv de mest tændte hold. Efter en stilling på omkring 8-7 til KSV gik først Line H og dernæst Anne E ned og servede en 4-5 vindere. Vi vandt efterfølgende sættet 25-11.

Ovenpå dette forrygende sæt skiftede Martin en del ud på forskellige pladser. Sættet fik ikke helt samme intensitet og der blev begået en række personlige fejl...selvom fejter-viljen på holdet holdt ud helt til sidst. Holte trak sig dog sejerigt ud af sættet med 25-20.

3. sæt blev hurtigt en gentagelse af første sæt, hvor vi fulgtes af et godt stykke vej, indtil vores servepres igen knækkede de unge piger på den anden side. Resultatet blev 25 - 16 til KSV.

Sidste sæt blev, trods den endelige pointscore 25-19 til KSV, oplevet som en tæt affære. Indledningsvist spillede vi lidt usikkert, men Lotte sikrede nogle vigtige point og Kit fik, sammen med forsvaret, løftet niveauet, så alle angrebspositionen kunne benyttes fuldt ud.

Alt i alt en velfortjent sejr, hvor vores fokus på organisering, samspil og gejst blev styrket. Det skal nu stå sin prøve i de næste kampe mod toppen af 2. Div. Øst (Gentofte og Frederiksberg).
Top!
Top!