KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 29 gæster online.
D1: de kom, de spillede (nogen gange), de sejrede PDF Udskriv E-mail
15. Januar 2010
Skrevet af Ea Papsø Løwenstein

Årets første kamp for os bød på snefygning i Næstved og to sygeafbud på dagen, hvilket var meget heldigt, da det kun var 2/3 dele af vores spillertøj som var blevet vasket hen over julen...

Kampoplægget var simplet, spil vores eget spil og la' dem lave fejlene.

Men men men, så nemt skulle det ikke være. Vi kom dårligt fra start, modtagningen kørte ikke trods at servepresset ikke var vildt højt. Angreb blev slået ud, i nettet eller bare sat over med alt for megen forsigtighed. Dette resulterede i 17-12 føring til Næstved og time out til os. Men med bedre servepres fra især Rikke og gode angreb fra Ea fik vi snuppet sættet 25-22.

2. sæt formåede vi at få styr på modtagningen, angrebet kørte bedre og Næstved spillede fint forsvar på vores angreb, som til tider blev lidt stereotypt. Vi lavede generelt færre fejl og spillet flød bedre end i 1. sæt, dog stadig ik' særlig prangende. Sættet endte 25-17 til os.

13 point til Næstved og så var det sæt overstået. Stabilt spil og gode server fra vores side, som fik presset deres libero ud i nogen mærkværdige knythåndsmodtagninger, som fik bolden til at ligne en vildfaren kanonkugle.

Alt i alt en kamp hvor vi formåede at spille os op i niveau uden at dykke igen og hvor der blev kæmpet mere og fulgt op på bolde som var kommet lidt på afveje. Dagens spiller lå mellem Rikke og Ea men undertegnet trak det lange strå og takker for tjansen til at skrive kampreferat.

/Ea

Top!
Top!