KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 24 gæster online.
D3: Tæt sejr PDF Udskriv E-mail
24. Januar 2006
Tilføjet af Weile

Dame3 har gjort rent bord hidtil i forårssæsonen og var klart opsat på at HVK ikke skulle stoppe os i at holde sejrsrækken. På grund af en del forvirring omkring kampafvikling, med aflyst af kamp og et par misforståelser hist og her, havde Hvidovre flyttet kampen fire timer frem - til trænernes beklagelse, da herre1 samtidig skulle spille hjemme :-/ 

Vi ankom lidt sent efter en tur i det hvide element til en halvkold Friheden (næsten) varme til kamp. Hvidovre ligger pt på en næstsidste plads i serie1 og oplægget var følgende at fokus skulle holdes på eget spil og være klar på mærkelige overspil.

USG.3 - HVK.3: 3-2   (17-25; 25-18; 23-25; 25-13; 17-15)

Om det var den kølige luft i hallen eller Hvidovres konstante, monotone kampråb var svært at sige, men i hvertfald startede HVK bedst mod et dame3 der havde problemer med at holde sædvanlig standard. Vi manglede Anne som libero, hvilket svækkede vores modtagning betydeligt. En noget passiv træner (...) gjorde ikke tingene bedre og HVK kunne derfor holde sig foran hele første sæt, med forståelige frustrationer på USG´s banehalvdel til følge. I stimer viste tøserne at de kunne spille rigtig god bold men ikke nok til at forhindre HVK i overraskende at tage første sæt 25-17.

Andet sæt bød på et langt mere sammenspillende USG-hold der pressede HVK og hurtigt lagde sig foran. Det store heppekor blev kørt i stilling og hvidovres larm blev overdøvet af USG-kampråb: "USG, USG, US og G!". Det var en klar forbedring i forhold til at skulle høre på Hvidovres kampråb - særligt en af deres spillere må være kommet hjem med en godt slidt stemme.. Således opbakket vandt vi relativt let sættet 25-18.

Tredie sæt bød igen på en tur ned ad bakke for USG. HVK fik godt fat i vores forsvar med korte og lange bolde og vi formåede ikke at svare igen. Sættet blev tæt men med lidt hjælp fra hjemmedommerne (der til tider havde meget svært ved at dømme til USG´s fordel....) blev en USG-stime stoppet ved 23-24 og HVK kunne tage sættet.

Vi blev så nødt til at vinde i fem sæt, koncentrere os om vores spil og glemme de halv-tåbelige kendelser fra dommerne. Som sagt, så gjort. Fjerde sæt blev HVK spillet (og servet) ned i gulvet og fik aldrig rigtig et ben til jorden. Heppekoret var forrygende og hele Friheden genlød af råbet: "Nr 6, nr 6, hurra for 6!". Det var i anledning af vores super server Therese (med nr 6), der næsten synes ustoppelig. Men her stoppede koret ikke. Der skulle åbenbart noget bevægelse til i den kolde hal - i hvertfald bød de på can-can dans! Hvilken psykologisk effekt det har haft på Hvidovre kan man kun gisne om..

Femte sæt startede HVK stærkt og kom hurtigt på 8-4 og 10-5. Så skulle slutspurten sættes ind, velvidende at dame3 ikke har tabt et femte sæt næsten lige så længe som dame1 har været ubesejret hjemme :-) Midt i denne offensiv valgte Elena at tabe bolden lige da hun skulle til at serve. Pænt af hende at give HVK en chance - hun fik efterfølgende dagens detalje herfor. Slutningen af femte sæt var nervepirrende tæt, men selvfølgelig trak dame3 det længeste strå - vi kan simpelthen ikke tabe et femte sæt!

En noget svingende præstation af holdet der dog viste stor mod og energi ved at kæmpe sig tilbage i kampen indtil flere gange og en dejlig sejr at hive med hjem gennem det kolde vejr. Dagens spiller blev Therese der kæmpede 100% og havde rigtig mange gode server.

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!