KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 47 gæster online.
D3: En iskold aften med 11 tændte piger... PDF Udskriv E-mail
17. Januar 2010
Tilføjet af Nana

(13-25) (23-25) (25-18) (20-25)

1. sæt

Ja, det var en flok tændte piger, der mødte op i sundbyhallen langt ude på Amager. I omklædningsrummet var stemningen god og vi var enige om at give Amager klø.

Stadig super tændte gik vi på banen, men der gik ikke længe før gassen gik af ballonen og en række modtagningsfejl og andet, gjorde at vi aldrig rigtig kom igang med dette sæt.

2. sæt

Var vi mere oppe i gear. Modtagningerne lå meget bedre, blokadespillet fungerede og der var rigtig god gejst på banen. Der var en dejlig ro på banen og vi formåede at holde fast i et stabilt spil, uanset hvor lange duellerne blev. Vi blev desværre indhentet, men havde nu blod på tanden til 3. sæt.

3. sæt

Nu var vi rigtig godt tændte og dette sæt skulle blive vores. Vi fortsatte vores gode server og blokader og havde nu også godt styr på både hæverlob og andre lob. VI samlede rigtig meget op Amager virkede til at være trætte og lavede rigtig mange fejl. Vi holdt hovedet koldt og kroppen varm og vandt 3. sæt.

4. sæt

Vi er fast besluttet på at også dette sæt skal være vores med ved stillingen 6-5 til os, vrider vores hæver Janie desværre om på foden og må bæres ud af banen. Vores 2. hæver Marie, som har siddet på banen i over 3 sæt, bliver skiftet ind og leverer en super hævning til Anne, som banker den ned af linien, bagefter laver hun en blokade på kanten og tredje berøring bliver lækkert forvarsspil- super indstilling og indsats, hvilket også berettiger hende til titlen som dagens spiller.

Vi taber desværre 4. sæt og dermed også kampen, men jeg synes sagtens at vi kan være stolte af vores indsats. Vi spillede en god kamp, hvor alle spillere havde god gejst og den rette indstilling. Der blev også stemt på 10 ud af 11 spillere i vores 3 kategorier, hvilket viser at alle har gjort en god indsats!

Top!
Top!