KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
D3: Pokalkvartfinale PDF Udskriv E-mail
22. Januar 2010
Tilføjet af Birgitte

"Vi skal IHVERTFALD køre MINDST to timer før, hvis vi skal være klar til opvarmning kl.18.30", lød det fra Sara. "HELT enig, der er altså VILDT kø på Holbæk-motorvejen på den tid", svarede Helle. "Jamen, jamen, så bliver vi nødt til at tidligere fri fra arbejde", pev flere og "Kan det virkelig passe?", tænkte andre i deres stille sind men vovede ikke at protestere. Man skulle jo nødig være årsag til, at D3 endnu engang kom for sent til udebanekamp.

 Og det blev som de to madammer havde befalet, da de stillede bil til rådighed.

 D3 kom MEGET for tidligt til Holbæk hin tirsdag d.19.januar det herrens år 2010. Det resulterede i flere restaurationsbesøg og et godt langt hvil i Bjergmarkshallen, hvor D3 fornøjede sig med synet af badmintonspillere i alle størrelser og former i aktion.

 Det var pokalkvartfinale mod Holbæk det gjaldt. Sidste gang vi besøgte Bjergmarkshallen gik det - mildt sagt - ikke særlig godt. De havde nogle seriøse hardhitters, som gav os en omgang smæk. Det kan mange D3'ere godt lide, men IKKE på volleybanen. Derfor var det med ærbødig respekt vi gik på banen....og med ærbødig respekt vi forlod den.

 MEN MEN MEN selvom sæt-scoren taler sit eget sprog (15-25, 21-25, 11-25), så yder tallene nu ikke D3's indsats retfærdighed, for vi spillede altså bedre end sidst vi mødte dem. Deres servemodtagning lod meget tilbage at ønske, men det kompenserede vi for ved at lave masser af servefejl. Ellers var der faktisk mange gode dueller, som desværre oftest faldt ud til Holbæks fordel.

Vi havde vores spritnye hæver Lone med (velkommen til, Lone!) og hun gjorde det supergodt, indtil midten af 3.sæt, hvor hæver-under-oplæring Marie kom ind og viste at det ikke varer længe inden de faste hævere kan begynde at ryste i bukserne…Marie fik rotten for at have holdt sig på bænken det meste af kampen med højt humør.

Dagens spiller blev Sara. Logistik og transporttidsberegning kan hun ikke, til gengæld kan hun modtage, sikre og serve sikkert. Hun var dagens absolut bedste spiller og hun fik fortjent bamsen med hjem.

Dagens detalje gik til undertegnede som begik hele to servefejl i træk. Ved første servefejl blev der dømt opstillingsfejl på Holbæks side, så jeg fik chancen igen. Men jeg havde indset at der var en dybere mening med første servefejl, så jeg besluttede at dommerens kending, ikke skulle komme os til gode og jeg servede i nettet igen. Så meget for en ny chance…

D3 er med denne kamp ude af pokalturneringen – men vi kommer tilbage næste år!

/Birgitte

Top!
Top!