KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 20 gæster online.
D2: En dramatisk eftermiddag i Hillerød PDF Udskriv E-mail
31. Januar 2010
Tilføjet af Helle
Lørdag den 30. januar drog de glade dame 2’ere til Hillerød for at gentage succes’en fra i efteråret. hvor KSV hev en 3-0 sejr hjem. Al den sne på vejen skulle have givet os en anelse om de forhindringer, der lå foran os...

Vi var glade af flere årsager: Kampen var den første efter en lang (ufrivillig) spillepause og så skulle vi til fest hos Anne B senere den dag. Anne var  - forståeligt nok - blevet hjemme for at forberede festen, men også flere andre kanter havde meldt afbud, og vi havde derfor kun 2 kanter og 1 diagonal med, så der var ikke meget, der skulle gå galt.

Men det gjorde der jo så alligevel. Under opvarmningen blev Lotte ramt af noget der mest af alt mindede om en lammelse i lænden. Hun forsøgte at starte kampen, og vandt da også sit første angreb, men måtte erkende at hun næsten ikke kunne bevæge sig, og slæbte sig fra banen. Anitta måtte så træde til på den særdeles uvante plads. Hun løste dog opgaven super godt, og uanset den forvirrende start og den noget uvante opstilling, vender vi modgang til medgang og tager sættet sikkert hjem 25-19. Hillerød havde ikke så meget at byde på fra kampens start, men det skulle vise sig at ændre sig som kampen skred frem...
 
I andet sæt blev Anne E i stedet sat på kanten, da det i en tidligere kamp havde været en succes, og Anitta fik sin vante centerplads tilbage. Vi fortsatte den gode kommunikation i andet sæt, og stabile hævninger fra Mette resulterede i godt angrebsspil, særligt sikre dybe angrebsslag fra Line og gode linieslag fra Ida. Midt i sættet spillede Hillerød sig op og kom på 18-19, men blandt andet grundet solid fight og sikkert spil ved nettet, hvor Betina og Anitta fik straffet deres fejl, fik vi hevet sættet hjem 26-24.

Hillerød fortsatte deres fremgang i 3. sæt, og særligt deres ene meget høje centers gode blokader på både center og kant, gjorde det svært for os at afgøre boldene, og vi taber sættet 24-26. Også i 4. sæt spillede Hillerød sikkert og vi laver flere fejl, heriblandt mange servefejl. Den lidt stressende start på kampen begynder at vise sig ved at alle bliver trætte, og deres optur tager lidt for hårdt på os. Hillerød hiver sættet hjem 25-23.

Inden femte sæt bliver vi enige om, at det er super skidt at starte aftenens fest på et nederlag, og der er god gejst og humør på holdet ved sættets start. Hillerød kom dog foran med et par stykker, og vi bytter side ved 8-5 til Hillerød. Herefter blev fejene reduceret, og med rigtig god fight i forsvaret får vi indhentet deres forspring. Vi udnytter det gode momentum, og vinder et alt for spændende femte og afgørende sæt med 15-13.

Denne sejr var frem for alt et udtryk for en samlet holdpræstation, men når der skulle vælges én, blev det Anitta, der blev kåret som kampens spiller navnlig for at komme godt ind på en kantplads i første sæt og for at holde hovedet koldt, blandt andet når der skulle en sikker serv over.

Også Mette, Ida og Line fik stemmer for deres gode spil på en dag, hvor vi bare SKULLE have en sejr hjem!

Det blev lidt langt, men referatet skal jo afspejle kampen: Lidt for lang og meget spændende!

Spændingen fortsætter onsdag, hvor vi møder Frederiksberg i Idrætshuset.

Top!
Top!