KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 24 gæster online.
H3: KSV ud i snelandskabet (og hjem i varmen med sejr) PDF Udskriv E-mail
Tilføjet af Anders Kristensen

Line kunne ikke få bilen ud af snedriverne, så halvdelen af holdet måtte tage til takke med toget, mens resten standsmæssigt ankom til Roskilde i Kristoffers mosters bil. Til den afsluttende træning havde det set ud til, at vi måtte stille med en noget spinkel truppe, der ikke gav mulighed for udskiftninger – men så viste den nybagte far Simon KSV-sind og meldte sig klar til centerpositionen.

Første sæt var næsten overstået før det kom i gang. Vi lagde solidt ud. Vandt den første bold på deres serv og lavede så en serie på syv bolde. 8-0. Det giver en vis ro, så herfra var der dømt autopilot og godt angrebsspil. Alex havde blandt andet et godt backspike. 25-14. Vi var ovenpå.

Andet sæt. Nu var ikke bare autopiloten på – vi var også begyndte at taste København ind på GPSen. Roskilde havde et angrebsvåben. Hævninger til kanten, der altid slår diagonalt. Han bliver farlig den dag, han også slår et linjeslag – men det skete ikke – så vi kunne trække blokken langt ind. Så kunne vi lade Morten og Simon på centerpositionen om resten. Der blev blokket en del – men der kom også lidt forbi, så sættet endte 25-21.

I tredje sæt havde Roskildedrengene udviklet deres kinesiske forsvar til perfektion. Der var næsten ingen blok – men til gengæld fyldte de godt på gulvet. Det var imponerende, hvad de fik smidt tilbage i hovedet på os. Det var faktisk pisseirriterende. Vi var efterhånden mere end halvvejs tilbage i København i vores hoveder – men pludselig drejede bilen af og kørte tilbage til Roskilde. Roskilde fik sættet 22-25.

Så var det tid til en opsang af Line. Nu skulle der f… mere power på. De fik de så også efter en lidt nervøs start på sættet. Men Rasmus fik sat kursen med et godt tryk på kanten ved hjælp af en række gode hævninger fra Jonas. Tilbage på motorvejen satte vi kursen mod København med speederen i bund. 25-17.

3-1 i sæt. Vi er stadig et point efter Rødovre – men med en kamp færre, så der er stadig kurs mod oprykning.

Sidst opdateret 03. Februar 2010
Top!
Top!