KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
MIX2: På en solid 2. plads PDF Udskriv E-mail
24. Januar 2006
Skrevet af Mette Christiansen

Mix2 har spillet ikke mindre end 4 kampe efter nytår.

Først galdt det kampene mod EVK og Gentofte. Det blev til to sikre usg sejre, hvor vi langt den største del af tiden af så det bare super godt ud. Vi fik virkelig bevist, at vi har et bredere hold og spiller pænere volley end nogen af de andre hold i rækken og det var en ren fornøjelse!! Vi holdt vores fejlprocent i serven på et minimum, og der var lange serveserier til næsten alle spillere. Derudover så vi samme fight i forsvaret som i de forgående kampe - og så kan det jo næsten kun give en sejr!

Den eneste down-periode vi havde var i 1. sæt i kampen mod Gentofte, hvor modtagningen tog sig en lille blunder og gjorde det mere end almindelig svært for Martin. Men alle formåede at holde hovederne  kolde og sættet blev hentet hjem - derefter gik det nemt resten af vejen og humøret var i top - så alt i alt en fremragende dag for Mix2!!

I anden omgang foventede vi at blive mere udfordrede – i hvert fald i kampen mod Dynamo, som ligger lige under os i tabellen og dermed er vores værste konkurrent til 2. pladsen som giver oprykning til mix1-rækken.

I den første kamp - mod Amager 6 - var der simpelthen klasseforskel. Vi formåede at holde et højt (serve)pres til trods for et svagt modspil, hvilket gaver flere lange serier til USG. Scoren blev 25-11, 25-13, så vi fik mere end dobbelt så mange point som Amager!!

Kampen mod Dynamo var som ventet mere lige. Første sæt startede meget usikkert med et hav af servefejl fra begge hold. Dynamo var hurtigt foran med fire point, men efter tre meget flotte serve fra Peter var Dynamo pludselig knækket, og settet endte med en 9-points sejr - 25-16 - til USG. Også andet sæt startede med at Dynamo havde overtaget, og USG var bagud med et par point i lang tid. Men ved 21-20 kom vi foran og efter en serie  dueller, hvor begge hold spillede meget flot, fik vi hevet 25-23 - og dermed endnu en sejr - hjem.

Så fire sæt og fire point til os. Hep-hey! Nu sidder vi vist ret solidt på andenpladsen i rækken - så skal vi også bare give Amager 5 smæk (igen :-) )

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!