KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 44 gæster online.
H2: Pokalkamp på en mandag – nemmere sagt end gjort! PDF Udskriv E-mail
03. Februar 2010
Skrevet af Steffen

KSV’s 2. herrer havde mandag aften tilsidesat træningens lyksaligheder for i stedet at tage imod Hillerød G.I. til en dyst om videre avancement i Landspokalturneringen. Mens KSV var mødt talstærkt op til kamp med 11 ivrige og yderst virile spillere samt et stjernebesat trænerteam i form af Magius von Olsen (alias ’Coach’ og ’Coach Clay’), havde Hillerød valgt den tynde løsning, både hvad spillertrup og hårpragt angik.

 Med andre ord var der ikke umiddelbart meget at lade sig skræmme af, og KSV kom da også nogenlunde fra start i 1. sæt. Men ved stillingen 20-14 blev KSV lullet ud af momentum som følge af en taktisk genistreg fra Hillerøds side (de tog time-out!). Hillerød åd sig herefter ind på KSV’s føring og kom på 23-24. Fortvivlelsen i KSV-spillernes ansigter var til at spore, men det lykkedes alligevel på dirrende vis at hive sættet hjem med stillingen 27-25.

    1. sæts klare indikation på drama skulle i 2. sæt vise sig at blive endnu større. Momentum var blevet væk for KSV’s spillere og erstattet af en magelighed uskarphed i angrebsspillet. Det blev den rene nedtur for KSV, som dermed kun kunne takke sig selv (og måske den udbredte mandagskageordning) for at tabe sættet med et brag – 25-20 – som følge af det pludselige fordyk.

    Med 1-1 i sæt ville spændingen ingen ende tage, da de to kombattanter gik ind til 3. sæt. Men KSV’s spillere var ved godt mod, og med visheden om, at Hillerød nok skulle få tæsk, dominerede KSV starten af sættet. Med en række fejlserver og andre billige foræringer lykkedes det dog alligevel Hillerød at komme på 20-20, og KSV måtte derfor anstrenge sig til sidst for at hive sættet hjem: 25-23. 

    4. sæt bar præg af, at Hillerøds herrer efterhånden var godt mørbankede, og samtidig havde KSV for alvor fået indstillet sigtekornet og vandt nu nærmest alle deres angreb. Efter seksten minutters spil havde KSV således vundet sættet med cifrene 25-13. Easy!

    Med 3-1 i sæt kunne KSV’s 2.-herrer endnu engang smage sejrens sødme, og dér – midt i turen ud på landet – gik det op for os, at avancementet til Landspokalturneringens semifinale var hjemme. Coach og Coach Clay grinede i skægget, da holdkammeraterne kårede ’prinsessen’, a.k.a. Steffen, som kampens profil. 

Sidst opdateret 03. Februar 2010
Top!
Top!