KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
H2: Late night volley i Korsgade PDF Udskriv E-mail
08. Februar 2010
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

Så var det blevet tid til forårets anden kamp. En længe ventet kamp efter en alt for lang kamppause pga. diverse halproblemer. Scenen var sat! 12 tændte spillere og et talstærkt publikum, der efter at have set noget til tider god volley fra både D1 og H1, var klar til at vise hvordan man kommer en tur på landet.

 

Vi vidste Vordingborg ville gøre deres til at trække tempoet ud af kampen, men aftalen var at vi skulle give den fuld gas fra start. 1. sæt starter da også lidt nervøst, men efter lidt famlende at være kommet bagud 4-1 fik vi kæmpet os tilbage til 4-4 og herefter så vi os aldrig tilbage. Der var god gejst, fight, angreb og blokader hele vejen rundt. Fedt at se at vi holder fokus mod en dårligere modstander. 25-13 smadr!

 

I pausen forsøger Coach Magius at holde vores gejst med ordene ” jeg vil have dem helt demoraliseret før vi begynder at lege med nogle kombinationer”. Det virker som det fra starten bar frugt med disse vise ord. I hvert fald er vi hurtigt foran 5-0. Om det var ønsket om at få lov til at lege lidt volley, der var for stort vides ikke, men vi glemmer nu at spille det spil vi ved vi kan. Det gør at Vordingborg kan komme tilbage på 15-14 midt i sættet, men med to gode servestimer på fra Gnistrup og Guldberg hiver vi sættet hjem uden de store problemer 25-18.

 

3. sæt starter godt som i 2. sæt en hurtig 4-0 føring som holder til 14-10. Her lykkedes det så Vordingborg at trække alt hvad der bare mindede om tempo ud af kampen. Det får os desværre til at stå alt for meget på hælene i forsvaret samtidigt med at vi lavet en del dumme elementære tekniske volleyfejl. Vi får dog lukket sættet til sidst 25-23, men burde have gjort arbejdet færdigt lang tid før.

 

Alt i alt en kamp vi kan glæde os over, at vi vandt 3-0 på en dag, der var præget af alt for mange spillemæssige udsving fra vores side. Så vel vidende at vi skal kunne holde fokus gennem en hel kamp i næste weekends topopgør mod Grøndal, er det nu meget rart med 3 point mere på kontoen.

 

/Jesper

Sidst opdateret 09. Februar 2010
Top!
Top!