KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 21 gæster online.
D2: Beskudt fra alle sider.... PDF Udskriv E-mail
10. Februar 2010
Tilføjet af Martin Guldberg Petersen

Vores udsatte kamp mod rækkens nr. 1, Frederiksberg II, blev spillet onsdag d. 3/2 i det iskolde idrætshus. Hjemmebanefordelen var stor, da pigerne fra frederiksberg ikke er vandt til at spille med hue og vanter.... Men det skulle desværre vise sig ikke at være nok. 

Vi stillede med et stærkt hold, og havde 2 spillere til både libero- og hæver-positionen, hvilket var første gang i denne sæson. Therese, der har haft volley-pause, er til stor glæde vendt tilbage og havde kampdebut (og det var vist med sommerfugle i maven). Desværre kom vi ikke så godt fra start, og kom hurtigt bagud først 6-2, siden 19-13, inden vi tabte første sæt 25-14. Men så skulle man jo tro vi havde luret de hurtige kombinationer, hårde smash og svære svæve server som vi sættet igennem blev bombarderet med, og kunne bruge den nye viden til egen fordel i resten af kampen. Desværre kom vores spil aldrig rigtig til at fungere og 2. og 3. sæt mindede meget om 1. Måske fordi vi servede på deres bedste modtager, liberoen, måske fordi vi stod mere i lop-forsvar end smash-forsvar på trods af, at Frederiksberg slog hårdt fra alle positioner, måske fordi vi lavede for mange fejl. Vi forsøgte forskellige sammmensætninger af spillere uden det rigtig gjorde den store forskel. Ida var dog flyvende og havde som eneste spiller kampen igennem fanget budskabet om, at vores bedste forsvar mod det hårde skyts var at gå til modangreb.

2. sæt endte 25-15 og 3. sæt 25-18. Men så var ydmygelsen hurtigt overstået. Vi havde fundet vores overmand, men havde dog masser af gode undskyldninger for hvorfor vi ikke var kampens vinder - den bedste var: deres libero har spillet libero siden hun var en lille dreng!! 

Ida blev helt fortjent kampens spiller.     

Vi takker dame 3, herre 2 og 3, og for at flytte rundt/afkorte deres træningstid, så vi kunne afvikle kampen. Og til dem som heppede.

/Sidse

Sidst opdateret 10. Februar 2010
Top!
Top!