KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
D1: Kamp mod Vordingborg 7. feb. PDF Udskriv E-mail
15. Februar 2010
Tilføjet af Rikke Krener-Mortensen

Endelig var det lykkedes – efter noget af et puslespil – at finde en dag, hvor D1 kunne møde rækkens nr. 1, Vordingborg.

 

De sprøde KSV-piger var mere end klar til at åbne en seriøs gang ”can of whoopass” imod vordingborgenserne – på trods af, at modstanderne nok måtte anses for at være favoritter i kampen. Men man skal aldrig sige aldrig!

 

1. sæt starter som en drøm for KSV. Fuld power, masser af gejst og spillet kører bare derudaf. Vi presser dem med gode server og det er som om at forsvarsspillerne har to ekstra ben – gulvet er levende! Hævningerne ligger fantastisk (tak Twingsen), og der bliver fyret igennem i angrebet. Smadr! Vordingborg er sat af og har mere en én gang en bold der falder til gulvet, fordi de ikke rigtigt kan blive enige om, hvem der skal tage den! Vi vinder sættet 25-22.

 

Hip hurra, nu skal de have tæsk med en våd søndagsberlinger tænker vi! Vi starter 2. sæt med at forsætte det gode spil, men Vordingborg får taget sig sammen, og sætter servepresset en del op (jeg kan i skrivende stund ikke huske, om der overhovedet er nogen fra Vordingborg, der ikke springserver?). Vores niveau daler hen imod slutningen af sættet, som derfor ender i Vordingborgs favør 25-17. Møg!

 

3. og 4. sæt.. tjaaa.. Vi får ikke rigtig hanket op i os selv som hold, og vi begynder at lave for mange personlige fejl. Mette har dog nogle kampseje forsvarsbolde (som kunne gøre en ottearmet blæksprutte misundelig!), og får hamret nogle gode bolde i gulvet (vi håber det holder). Men når de tidligere 4 ben er blevet til to sammenbundne, og når vi ikke rigtig i angreb kan finde linjerne i egen hal, så er det dælme svært at prygle nogen.. Vi må lukke dåsen med whoopass igen, og Vordingborg vinder sættene hhv. 25-15 og 25-16.

 

Vi spiller faktisk overordnet en rigtig god kamp og får lagt nogle gode blokader, men de sprøde KSV-damer må alligevel se sig slået af de noget større vordingborgensere..

 

Men det er også klart når de snyder, og køber spillere udefra.

Kampens spiller(e) blev Ea og Rikke, hvor undertegnede fik fornøjelsen af at skrive kampreferatet som straf for 3 servefejl i streg..fyyyyyyyh)

 

/Rikke

Sidst opdateret 15. Februar 2010
Top!
Top!