KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 43 gæster online.
H3: Bedst ud af 4 PDF Udskriv E-mail
17. Februar 2010
Tilføjet af Simon Lei Fredslund

Et festfyrværkeri af en kamp men både iskolde smashes, lops, hæverblocks og en skade.

Kampen mod Frederiksberg 4 foregik i Kedelhallen og hjemmeholdet var klar til kamp.

I første sæt lagde H3 flot ud med en 7-1 føring men så gik der kollektivt blackout i den. Frb 4 spillede med gejst og en hel masse lops fra hæveren og det var åbenbart nok til at fravriste 1. sæt fra de topseedede H3'ere der måtte se sig slået fysisk og mentalt i et dårligt spillet 1. sæt, der endte 25-22 til Frb 4.

2. sæt kom der mere styr på modtagningerne og de diagonale blocks mod kanterne begyndte at virke som planlagt. Det pointmæssige ryk i sættet skete i en servestime fra 9-7 til H3 til 20-7, hvor Frb 4 i et kollektivt blackout fra deres side, kun lavede et par acceptable modtagninger. De endte dog kun i en smash eller gratisbold, som endte livet uden for linjerne. Resten af modtagningerne blev stort set pop-outs og sættet blev taget af H3 25-8.

Til 3. sæt fik Frb 4 rystet de dårlige modtagninger af sig, men H3 havde nu fået styr på hæverens lops og satte konsekvent blocks ind mod ham. Dette gjorde ham i tvivl om hvor han skulle hæve henne og gjorde sættet til H3's, der kunne levere den ene gode modtagning-hævning-smash efter hinanden. Helt efter bogen. Sættet endte 25-17 til H3.

4. sæt blev også det sidste. Det mest dramatiske skete, da Søren i matchbolden skulle blocke men faldt og vrikkede om på anklen. Han måtte ud og have is på og bolden dømtes om, men der måtte foretages en instant udskiftning og med Frederiksberg-dommere stående og ånde holdet i nakken og sige at vi ikke måtte opholde kampen og skulle sende holdet på banen for at tage time-out, var der nerver på til den sidste bold. Det var der ingen grund til, for holdet bevarede med professionalisme sit momentum og afgjorde kampen 25-20.

Alle på holdet spillede en god kamp, og ingen spillede under niveau - undtaget 1. sæt. Det var derfor meget tæt kamp om Man of the match, men den endte med at gå til Simon for sin servestime.

H3's kampe kan normalt ses på Youtube (http://www.youtube.com/user/kksmed), men denne kamp blev desværre ikke foreviget, da Kristoffer ikke var med til kampen :-(

Sidst opdateret 17. Februar 2010
Top!
Top!