KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 96 gæster online.
H1 - Klart nederlag, men alt er stadig åbent! PDF Udskriv E-mail
21. Februar 2010
Tilføjet af Mads Hoffmann
KSV var på intet tidspunkt tæt på at true de nykårede nordiske mestre, Marienlyst, i grundspillets sidste kamp uden for København. 

Allerede før denne kamp var herre 1 i problemer da Christoffer var blevet skadet, Jørgen og Laust var fanget i Madrid og Teis heller ikke havde mulighed for at spille. Dvs. at vi kom til Odense med 1 kant, 4 centere, 2 hævere, 1 diagonal og 1 libero. 

Tøffner der på rekord tid er blevet omskolet til kant og Pau med lidt rygproblemer gjorde dog en god figur, modstanderen taget i betragtning.

1. sæt kommer vi aldrig igang. Marienlyst spiller meget center, med stor succes. Vi mangler gejst og tro på at kunne vinde. Derudover laver vi en del personlige fejl i situationer hvor vi ikke er pressede, hvilket trækker humøret endnu længere ned. Sættet ender 25-15.

2. sæt kommer undertegnede på banen for at sætte lidt mere rymte i spillet. Det lykkedes i perioder og vi har langt mere gejst og kæmper mere for boldene. Lyø vinder de fleste af vores point, men Marienlyst er dog stadig for stærke og vinder 25-19. 

3. sæt ligner 2. lidt. Vi har lidt mere gejst, men er simpelhen ikke gode nok. Vi laver nogle dumme netfejl og Marienlyst løber fra os. Sidst i sættet får jeg dog en personlig succes ved at blokere Marienlyst' unge kant 3 gange i streg;) 

Det klare nederlag betyder dog ikke at grundspillet er afgjort. Holte knuste nemlig Aalborg på udebane, hvilket åbner kampen om 4. pladsen igen. Så vi går nu ind i slutspurten med fornyet motivation. Hvis vi skal indhente de 2 point der op til Aalborg kommer det dog til at kræve at vi finder vores bedste spil frem og har lidt held i sprøjten!

/Mads 

Sidst opdateret 22. Februar 2010
Top!
Top!