KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 56 gæster online.
H2: Kom på sporet efter en sløj tømmermandsstart. PDF Udskriv E-mail
01. Marts 2010
Tilføjet af Kim Kristensen

Som det eneste hold skulle Herre 2 spille dagen efter et brag af en vennefest. Cirka halvdelen af herre 2 havde meget små øjne.

Nogle unge herre fra Gentofte 3 stod på den anden side af nettet. Det lignede en kamp der skulle køres hjem på rutine og fight.

1. sæt: 22-25

I starten af kampen var der nogle tømmermænd der skulle ruskes op i. Der var alt for mange personlige fejl, både dårlige modtagninger og angreb. Hele sættet var KSV et skridt bagud, og da der forblev meget stille på banen, kunne Gentofte uden de store besværligheder hive 1. sæt hjem.

2. sæt: 25-15

Fra starten af 2. sæt var der langt mere gejst på KSVs side. Derved kom spillet til at flyde meget bedre. Føringen blev udvidet gennem hele sættet, og kunne sikkert trækkes hjem. Der var meget bedre flow i både modtagninger og angreb. Der blev ikke tabt mange angreb på slagfejl, og derved var de unge spillere fra Gentofte presset til at minimere fejlprocenten, hvis de skulle gøre sig forhåbninger om at vinde. 

3. sæt: 25-16 og 4. sæt: 25-16

Billedet forblev det samme i de sidste to sæt, og der var ikke meget at berette.

En sikker sejr blev fejret på landet. Dejligt at se, at vi kom tilbage på sporet og spillede sikker volley.  Det var især den tømmermandsspækkede del af KSVs hold der spillede godt. Om optakten til de kommende kampe skal være med fest tvivler jeg på, men træneren skulle måske have det med i sine overvejelser ;0)

Sidst opdateret 01. Marts 2010
Top!
Top!