KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 35 gæster online.
D2 mod ærkerivalerne (?) fra KV61 PDF Udskriv E-mail
02. Marts 2010
Tilføjet af Helle K
Så har KSVs stærke 2.-hold på kvindesiden været i kamp igen, og jeg skal prøve at hamle op med Annes – om end lidt korte – men dog meget sigende referat fra sidste weekend!

Vi mødte KV61 i Korsgadehallen, og jeg har fået at vide, at de er KSVs ærkerivaler, og på trods af vores klubs relativt korte levetid må det jo være rigtigt når de andre siger det (det er sikkert fordi de også hedder noget med ”København”). Jeg fik i øvrigt lige research’ed lidt, fordi jeg undrede mig over, hvorfor det hedder KV61, og det står der så ikke noget om på hjemmesiden, men jeg har regnet det ud; det er fordi deres hjemmeside er fra ’61.

Nu tror du nok at vi tabte kampen, og at jeg taler nedsættende om klubben fordi vi blev sure og kede af det. Men vi vandt kampen, og årsagen til dette underlige kampreferat er, at jeg ikke kan huske så mange detaljer for kampens forløb. Så er det sagt! Ærlighed varer længst.

På grund af sit store hjerte for holdet, var Berit taget hjem fra Jylland lidt før tid, fordi Lotte som den eneste anden kant var klar til kamp, og lad mig sige det som det er: Der var ikke et øje tørt.

Jeg kan huske, at vi spiller ret stabilt fra starten af kampen, og alle både modtog, angreb og forsvarede rigtig godt. Det er derfor jeg ikke helt forstår, at KV61 fik hele 22 points i første sæt. Men ok, vi må have lavet nogle fejl. I andet sæt fik de 17 points, og sættet blev aldrig rigtig spændende (så vidt jeg husker).

Særligt Lotte og Anitta havde igennem hele kampen nogle rigtig gode angreb, og man kunne  på samspillet mellem center og hæver se, at ugens gode centerangrebstimingstræning havde båret frugt.

I 3. sæt faldt KV61 helt fra hinanden og de kunne slet ikke modtage. Det var faktisk lidt synd for dem til sidst. KV61 fik kun 4 points, og så tænker man; ”Det må være rekord!” Men nej, jeg tror jeg har hørt om en kamp, hvor ”nogen” kun fik 3 points! Så taler vi ikke mere om det.

Lotte fik fortjent tildelt æren som kampens spiller, skarpt forfulgt af Anitta og Berit. Tak for en god indsats, piger! Vi ses i Lynge til en god gang wolleybold (ja, det hed det deroppe engang, og vi bliver aldrig trætte af at grine ad det, vel Mette?)

-Og nu hvor du har læst hele dette meget lidt informative referat, skal du også have noget bonus: Vi er nogen, der mødes til fredagsøl på Ørsted Ølbar. Kom glad! Der er posted et event på facebook; Meld dig til eller lad være og kom alligevel!

Sidst opdateret 05. Marts 2010
Top!
Top!