KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 22 gæster online.
Næstved - KSV H2 PDF Udskriv E-mail
05. Marts 2010
Skrevet af Mikkel "running center" Hansen

Fantastiske mandag

Klokken er et godt stykke over midnat mandag aften, og syv stk. godt og grundigt trætte – og en smule slukørede - H2 spillere og coach Magius er så småt ved at være tilbage i Hovedstadsområdet. Seks timer tidligere har selvsamme flok forladt Østerbro og kørt syd af E47 til Næææstved for at spille en kamp, der skal vindes af det stjernespækkede, men denne aften noget smalle, H2 mandskab for at bevare en hypotetisk chance for oprykning til 2. Division.

Motivationen var derfor i top, men det tog alligevel et sæt for KSV at vågne op til dåd. Næstved hev uden større vanskeligheder første sæt hjem. I andet sæt var H2 som forvandlet. Væk var fejlene, der var fuld fokus overalt på banen og god gejst, og vi var deciderede onde i blokken. Resultatet udeblev ikke, og H2 trak relativt ubesværet andet sæt hjem med 25-18. I tredje sæt fortsatte vi med at vise skræmmende styrke. Der blev bombet overalt fra banen – ikke mindst fra Kasper og Lerche – og samlet godt op i forsvaret, og selvom Næstved var kommet sig over chokket kunne de aldrig rigtig true en KSV føring på 2-1 i sæt.

Fjerde sæt skulle vise sig at blive en decideret gyser, og det selvom KSV længe lignede en sejrsherre, bl.a. ved 24-22…!! Efter utallige matchbolde til KSV, godt med gummiarm og marginaler, der går den forkerte vej, er det dog til undertegnedes og resten af holdets store ærgrelse Næstved, der trækker det længste stik og udligner til 2-2 med scoren 30-28. Den var jo egentlig hjemme og så smuttede den alligevel, damn. Det skulle desværre vise sig at være dødsstødet for KSV, der var noget punkterede i et femte sæt, hvor Næstved hurtigt trak fra og vandt solidt.

Alt i alt en glimrende kamp med godt spil, periodevis noget af det bedste vi har spillet, men også  lidt af en tur i rutsjebanen, som volleyball kan være det. Den fantastiske mandag blev desværre også mandagen, hvor H2 definitivt spillede sig ud af oprykningskampen.

Så behøver vi i hvert fald ikke længere regne på mere eller mindre sandsynligere scenarier, der kan give oprykning, som Martin tørt erklærede efter kampen. ;)

Sidst opdateret 05. Marts 2010
Top!
Top!