KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 28 gæster online.
H3: Effektiv holdindsats satte PAN på plads PDF Udskriv E-mail
07. Marts 2010
Tilføjet af Simon Lei Fredslund

H3 mødte op til kamp mod PAN i Valbyhallen uden træner og med Kristoffer som erstatning for Morten på en centerplads. Det var derfor et lidt spændt hold, der stillede op for at forsøge at vinde kampen i 3 sæt.

Kampen blev spillet med stor gejst fra hele holdet og ingen spillede dårligt. I 1. sæt var det kun i starten H3 var bagud 0-3 men Alex vandt bolden over med en superdiagonal smash og så tog H3 fat og vendte stillingen til 11-3. PAN kom ikke rigtig til fadet mere i sættet, der sluttede 15-25 til H3.

Lars havde i 1. sæt vist gode takter i både forsvar og angreb, men coach Erik ville at alle skulle på banen, så Rasmus blev skiftet ind i 2. sæt i stedet for ham. Rasmus var godt slidt efter en weekend med at klatre i træer, men uden blocks havde Pan ikke meget at stille op imod hans smashes fra kanten. Niveauet blev holdt oppe af hele holdet i sættet og især modtagningerne lå godt så Bo kunne lægge hævningerne superpænt til angreb fra alle positioner. Bo var inden kampen selv lidt tvivlsom over sine egne evner eftersom han dagen forinden havde skåret spidsen af sin højre ringefinger i et forsøg på at lave mad!

PAN var på hælene det meste af 2. sæt også pga. effektfulde centerangreb fra Simon, som de ikke formåede at stoppe, selvom der konstant blev angrebet med 'på'. I 3. sæt var der dog en enkelt 'stik' placeret smukt nede i hjørnet, men træerne vokser ikke ind i himlen. Det blev også til en dekadent brøler da Simon slog bolden i nettet i et kådt forsøg på at smashe en bold tilbage over nettet første gang. På trods af dette endte han dog alligevel som kampens spiller i tæt kapløb med både Lars, Alex og Bo.

Kampen kan ses på youtube: http://www.youtube.com/user/kksmed (den er endnu ikke uploadet dog). 

Nu er der blot 2 kampe tilbage i sæsonen. Kan H3 vinde begge kampene er holdet sikkert på at rykke op i Danmarksserien. 2-3-hest og hip-hip-hurra! 

Sidst opdateret 07. Marts 2010
Top!
Top!