KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
D2: Surt nederlag til Hillerød PDF Udskriv E-mail
24. Januar 2006
Tilføjet af tuehvass

Som titlen antyder fik D2 deres første nederlag i 3 kampe. Efter lidt snekørsel til Hillerød, hvor det var tydeligt at Hillerød havde allieret sig med Københavns Kommunes snerydningsmandskab i håb om at forsage en delay-off-game i bedste NFL stil, ankom vi lidt forsinket til Hillerød. Oplægget til kampen var rimeligt entydigt, masser af variation i angrebet og centerspil bag hæverne. Da vores faste libero (mini) er stukket af med en fransk sømand... eller også er hun taget på skiferie ? havde vi til kampen fået forstærkning i form af Maria Skotte, hvis opvarmning bestod af intens amning for at optimere kampvægten og enkelte modtagninger.

1.sæt gik lige efter vores hoved. Det lykkedes os at snyde Hillerøds 2 meter, med lidet mobile centerspiller, ved konsekvent at hæve centerhævninger bag hæveren. En disposition der virkeligt gav bonus. Hillerød forsøgte dog sent i sættet at lave et comeback men sættet gik til os med 25-23.

For at gøre en lang historie kort, så røg vi desværre i massive problemer i 2., 3. og 4. sæt. Hillerød hev tre sæt på stribe. Vores spil faldt gradvis fra hinanden og  det momentum vi havde fra 1.sæt forsvandt gradvist. På trods af flere indskiftninger, både taktisk og i desperation over manglende spilovertag, kunne vi ikke få spillet til at fungere.  Retfærdigvis skal det nævnes at både Hillerøds kanter og centere steppede gevaldigt op i disse sæt, og viste at de effektivt kunne afgøre boldene.

På den positive side skal dog nævnes at vores centerspil, specielt med Carina og Line fungere rigtig godt i perioder. Vores kantspil var dog præget af usikkerhed. Som kampen skred frem fald selvtilliden hos disse spillere, hvilket også gav flere fejl. Vores mest stabile kantspiller, Lisbeth S havde således også en halvskidt dag, hvor hun fik for få hævninger til at etablere sig selv som en stor angrebstrussel. På diagonal pladsen var der for første gang nærmest fuld spilletid til Sus. Sus gjorde det rigtig godt og lavede få fejl, men hendes angrebsspil var lidt for forudsigeligt og "pænt" til at skabe afgørelser.

Maria Skotte gjorde det, på trods af eget udsagn, godt og modtog stabilt gennem hele kampen. Eneste ulempe var at den sammenspillethed (nogle humanister til stede, der kan fortælle mig om det er et "rigtigt ord"?) der normalt er mellem Mini og kanterne manglede lidt i perioder.

Alt i alt et lidt skuffende resultat. Med en sejr kunne vi for alvor have smidt os selv ind i oprykningskampen med all guns blasting. I stedet frister vi nu en midter tilværelse. Men mon ikke der er flere sejre på vej til D2-3 TUKAN.

Sidst opdateret 12. Februar 2006
Top!
Top!