KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
D1 mod VLI: kampen om 4. pladsen PDF Udskriv E-mail
08. Marts 2010
Skrevet af Rikke Krener-Mortensen

Lige ved og næsten...

Søndagens modstandere var VLI, som KSV-pigerne sidste gang måtte ud i 5 sæt for at slå. Så planen var selvfølgelig at slå dem i 3 sæt (især fordi nogen på holdet var lidt trætte efter skiferie, bytur etc.). Twingsen var desværre blevet syg, så Conni var kommet os til undsætning, så vi ikke (gys) skulle spille uden hæver!
 
Første sæt følges holdene ad; jeg mener dog at vi på et tidspunkt er foran med tre point eller lign., men i hvert fald får VLI desværre hevet sættet hjem 25-23. Andet sæt minder meget om det første; vi har svært ved at få blokadespillet til at fungere, og især på centeren har VLI gode angreb, som vi ikke får lukket helt af for. Til gengæld modtager vi super godt og spiller fint forsvar. VLI hjælper os også ved at serve en hel del ud, men vi sender hjælpen tilbage over nettet med også at lave et par fejlserve. Helt til sidst får VLI trukket fra og vinder sættet 25-19.
 
SÅ vågnede KSV-pigerne op til dåd, og vi fik bedre gang i blokadespillet. Det bliver dog alligevel lidt tættere end vi havde tænkt os, men vi får hevet sættet hjem 25-23. Fjerde (og desværre sidste) sæt, kommer vi i begyndelsen ind i en uheldig stime, og kommer alt for mange point bagud. Sættet går til VLI, som dermed også vinder kampen.
 
Overordnet spiller vi en rigtig god kamp, og modtagningsniveauet er højt hele kampen igennem. Desværre får vi ikke helt styr på blokaderne og mangler lidt skarphed i anbrebet, ja så de løb med sejren denne gang..
 
Kampens spiller blev Rikke, der i 3. sæt fik sat gang i blokadespillet.. Lisbeth gjorde det også rigtig godt og udnyttede sine hævninger klogt - og selvfølgelig tak til Conni, som reddede vores KSV-numser og spillede en super kamp.

Sidst opdateret 08. Marts 2010
Top!
Top!