KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 24 gæster online.
D3 i Himmelev PDF Udskriv E-mail
13. Marts 2010
Tilføjet af Rikke Harpøth

Vi tabte igen, denne gang i kun tre sæt. Vi spillede ellers egentlig momentvis rigtig godt, især efter trænerens tiltrængte time-outs. Men vi spillede og kæmpede ikke godt nok længe nok ad gangen til at vinde nok points. Og vi er stadig ikke godt nok sammenspillede (med to ’nye’ hævere), til at presse et hold som Himmelev, som stillede med en smal trup som til gengæld kender hinanden rimelig godt (tror jeg, - hvad faen skulle man ellers få tiden til at gå med i Himmelev?!).

 

Vi var ellers ikke vildt langt fra, 25-21, 25-21 i de to første sæt vidner om at vi godt kunne have slået dem, og at vi kom godt igen efter at være kommet bagud (med mere end 4 point, forstås).

 

I tredje sæt var vi mindre sammenhængende og det blev meget dem der pressede os, og os der havde nogle gode redninger. 25-13 blev cifrene og det virkede som om vi havde opgivet at presse på i det sæt.

 

Sofie blev kampens spiller. At hun blev det bla. på gode modtagninger, vidner om hvad der skal til for at lave et godt angreb: godt forsvar. Og om at når vi spillede godt, så var den del på plads. At AC fik kampens detalje for pandekager (mindst to, måske tre, skide godt libero-arbejde, AC) vidner om at vi burde kæmpe så meget mere at det ikke bliver kampens detalje når der bliver reddet bolde på gulvet. Astrid ’vandt’ bænken, hele kampen igennem, hvilket man egentlig kan overveje om er rimeligt når vi er i f…… Himmelev, og hverken kan rykke op eller ned. Ikke for at anfægte trænerens dispositioner, bare for at sige at jeg sgu godt kan forstå hvis Astrid er gnaven. ’Og så var der ikke engang er kage…’

 

Vi savner at synge sejrssangen, men det skal nok komme.

Således husket/oplevet, Rikke

Sidst opdateret 14. Marts 2010
Top!
Top!