KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 48 gæster online.
H3: 3-0 mod USG PDF Udskriv E-mail
15. Marts 2010
Tilføjet af Simon Lei Fredslund

Sæsonens næstsidste kamp blev spillet mod USG i Korsgade. Fra sidste møde vidste vi at nr. 4 ville være en spiller vi skulle dæmme op for, da han sidste gang nærmest helt alene vandt et sæt fra os. Denne gang fik han dog ikke nær så mange hævninger og vores blocks og opsamlinger fungerede bedre end sidst, og han blev derfor ikke nær så farlig.

Kampen blev igen vundet pga. en kollektiv indsats, hvor alle leverede gode præstationer. Kun et par gange gik vi ned og lod USG tage en god stribe bolde i træk (man fristes til at tilføje ”ganske som vi plejer”). Line var god til at give os en opsang og Rasmus pointerede kraftigt, at ingen bolde måtte ramme jorden, uden at nogen er nede efter den. Dette efterlevede vi, så godt vi kunne, og vi kunne til sidst afslutte kampen og bryste os af at holde et væsentligt højere bundniveau end USG gennem hele kampen.

En lille tip til kampene fremover er at blive ved at lave lops i spanden: Hele USG stod på hælene helt bagerst i forsvaret, så der blev tjent mange point på den måde.

Kampens spiller blev Simon, dog tæt fulgt af Rasmus og Bo.

Kampen kan som altid ses på: http://www.youtube.com/user/kksmed

Næste kamp bliver hjemmebane mod Rødovre. Vinder vi den rykker vi op i Danmarksserien og derfor giver vi øl til alle, der kommer og hepper på os i Korsgadehallen, d. 28.03 kl. 17.00.

Sidst opdateret 15. Marts 2010
Top!
Top!