KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 45 gæster online.
D2: En marginalernes kamp PDF Udskriv E-mail
21. Marts 2010
Tilføjet af Tina Hansen

Så var det blevet tid til at møde AVK i årets næstsidste kamp. Vi mødte op i Hillerødgadehallen kl.15 og brugte den næste time på at iføre os det smukke, sort-orange spillertøj, varme op, snakke holdtaktik etc.

Martin kender jo AVK temmelig godt, så han bidrog med sine erfaringer om dagens modstandere – bl.a. skulle vi udnytte, at deres ene hæver var meget lille ved at lave en masse kantangreb, når hun var fremme ved nettet.  Mere generelt skulle vi være hurtige til at lave om på opsætningen i servemodtagningen, hvis AVK vandt to serve i træk. Endelig skulle vi selv presse serven for at gøre det sværere for AVK at angribe.

1.sæt startede rigtig godt. Modtagningerne lå godt til Mette, som fordelte dem på alle positioner. Samspillet fungerede både ved serv og ved forsvar, og så vidt jeg husker, var vi ikke bagefter på nær måske helt i starten af sættet. 1-2-3 og vi havde vundet sættet 25-21. Godt begyndt er halvt fuldendt.

2.sæt begynder det at være mere op ad bakke. AVK fik vundet lidt for mange serve i rap, og lige pludselig stod sætscoren 14-23 i AVKs favør. På det tidspunkt gik Mette ind og lavede en fin serveserie, men desværre var det ikke helt nok, og vi tabte sættet 20-25.

I 3.sæt fulgtes vi ad med AVK gennem det meste af sættet. På et tidspunkt begyndte vi dog at gå i vejen for hinanden, fiske efter hinandens bolde og generelt gøre alt det, vi ikke måtte. Martin fik heldigvis rettet os ind under en time-out, hvorefter det gik bedre. Men ved 17 points begyndte AVK at trække fra, og sættet endte 21-25.

I pausen mellem 3. og 4.sæt konstaterede Sidse, at hendes ene sko var kaput. Martin tilbød derfor, at hun kunne låne hans sko, str.42. Sidse takkede ja, og var så vidt vides kun ved at snuble over sine egne fødder en enkelt gang i 4.sæt – og det hindrede hende bestemt ikke i hverken at lave gode modtagninger eller hårde smash ned på AVKs banehalvdel. I slutningen af 4.sæt vred Ida desværre om på anklen, så Line kom ind på komplementærpladsen i resten af sættet og gjorde en fin figur dér. Desværre lykkedes det atter AVK at trække fra ved 17-18 points, og sættet endte 20-25.

Generelt var det en marginalernes kamp. Begge hold gjorde en god figur på banen, men i sidste ende var AVK de heldige vindere af dagens kamp. AVKs hold bestod af nogle hårdtslående kantspillere, som kunne slå på hvad som helst. Til gengæld havde de kun en enkelt urutineret centerspiller, så deres hæver valgte som udgangspunkt at hæve fra position 3, hvilket ødelagde Martins plan om at smashe meget fra kanterne, når AVKs lille hæver var fremme ved nettet. Men så kunne centerspillerne til gengæld få lov til at smashe henover center”blokaden”, hvilket vi gjorde med stor fornøjelse både ved ”på” og ”stik”.

En lille sort sky på himlen var AVKs træner, som åbenbart havde meget stor trang til at råbe op om vores serve, lige idet der blev servet. De fleste vil nok være ret enige om at kalde den type adfærd for usportslig. Dommerne var dog særdeles large i deres tolkning og mente, at trænerens råb kunne tolkes som, at han bare fortalte sine egne spillere om vores serv – og det selv om han stod med ryggen til sine egne spillere…

Derudover var det svært at finde ud af linjen for, hvornår der skulle dømmes for dobbeltslag – nogle gange måtte bolden knap nok dreje i luften, før der blev dømt dobbeltslag, mens adskillige utvetydige dobbeltslag ikke blev dømt. Men bortset fra disse skønhedsfejl havde vi nu ikke andet at udsætte på dommernes dømmekraft i dagens kamp.

Kampens spiller blev Sidse, som spillede en god kamp i egne såvel som trænerens sko.

Top!
Top!