KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 27 gæster online.
H2 vs Lyngby PDF Udskriv E-mail
26. Marts 2010
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen

Så var det blevet tid til den længe ventede revanche i vores udsatte kamp mod Lyngby. Det er nok ikke en kamp der vil gå over i historien, men alligevel var den ret kendetegnende for hele vores sæson.

Vi får en halv skidt start og er hurtigt bagud 3-8, men får dog kæmpet os godt tilbage til 9-10 midt i sættet. Herefter trækker Lyngby stille og roligt fra… ikke fordi de spiller prangende, men mere pga. vores egne fejl. Generelt var vores spil i 1. sæt præget af en del usikkerhed og forvirring, hvilket gjorde at vi aldrig kom op i gear så det blev 25-16 til Lyngby.

 

2. starter tæt vi følges ad til 4-4. Så kom Hjorten ned og serve og syv bolde senere er vi foran 11-4, og vi så os aldrig tilbage. Det var et super sæt for os, og på nær en bold holder vi vores side-out perfekt. Al usikkerheden fra 1. sæt var væk og vi var Lyngby totalt overlegne i alle spillets facetter.

 

Om det så var en sovepude for os eller en trods reaktion fra Lyngby må være usagt. I hvert fald er vi slet ikke tilstede mentalt i 3. sæt og vi er pludselig bagud 11-3, og det var op ad bakke resten af sættet. Her viser vi dog en super moral og god fight ved at kæmpe os tilbage på 23-23, men efter en rutineret time-out fra Lyngby super de alligevel sættet.

 

Fra starten af 4. sæt var aftalen at vi skulle lad være med at komme bagud med 8 point fra start. Taktikken lykkedes også i hvert fald i starten af sættet, hvor vi efter godt spil følges ad til 10-10. Her får Lyngby dog bedre styr på deres spil, og vi formår ikke at score point i vores egen serv. Som i 1. sæt er vores spil præget af mange dumme fejl og manglende pres i vores angreb. Det resulterer i at Lyngby med godt forsvarsspil hiver sættet hjem 25-17.

 

Alt i alt en kamp hvor vi igen kun momentvis viser det niveau, vi ved, vi kan. Vi har gennem hele sæsonen været for svingende i vores præstationer og må derfor tage endnu en tur i Danmarksserien, indtil vi får mere styr på den mentale del af spillet.

 

Til sidst er der ikke så meget andet end at ønske Lyngby tillykke med oprykningen til 2. division såfremt resultaterne i 1. division flasker sig for dem. I har været det mest stabile hold i de kampe vi har spillet mod hinanden så hatten af for det.

Top!
Top!