KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 27 gæster online.
H1: Den søde smag i sejr igen i munden på H1 PDF Udskriv E-mail
01. April 2010
Tilføjet af Laust

Med en gennemsnits alder på 30 og lige så mange skader, da Mikkel med en snild taktisk manøvre og af stor medfølelse vælger at lade sig skade under opvarmningen og derved give fuld spille tid til Pau, var det et KSV hold der skulle vise sit og værd og et nederlag ville være et skridt videre ned mod 1 div.

Begge hold kommer egentlig udmærket fra start men efter et stykke tid er vi kommet bagud med fire og begge hold skiftes til at vinde pointet. Hvidovre putter den mere rundt på banen og da der går lid før vi i forsvar begynder at løbe dem op vinder de deres bold. Heldigvis var der modtagning meget shaky og det kombineret med nogle gode svæve server laver the come back kids et turn-over og vinder sættet med 25-23. I andet sæt er der kommet godt styr på det. Vi får modtagningen og frem og David fordeler boldene godt med fokus på centerne som vinder alt. Derudover frembringer Teis kampens detalje efter en forsvarsbold er hentet op bagfra demonstrere han hvordan et baggerslag kan være et farligt våben ved kort over nettet og langt i banen hamre bolden i gulvet hos Hvidovre via hans underarme. Vi kommer foran 7-0 fra start og Hvidovre kommer ikke rigtig igang og forholdvis ubesværet vinder vi sættet med 25-14. I tredje sæt taber vi lidt fokus laver nogle uprovokeret fejl. Vi kommer først i gang i midten af sættet hvor tøf finder ud af at man ikke behøver at spille forsvar hvis man bare blokker i stedet og derefter vælger at blokke alle tre spillere fremme ved nettet og hiver 5 point hjem. Hvidovre var desværre alligevel fast besluttet på at vinde sættet hvilket de gjorde med cifrene 25-22.

Efter alt for mange 5 sætters de sidste kampe aftale vi, inden vi gik på banen, at vi hellere skulle hvile os gemme det sæt til en anden god gang. Både Thomas og Teis mestrede svæveservens højere mystik som blev til nogle esser og med et højt humør og store smil vinder vi sættet 25-16 og dermed kampen foran et ellers talstærk t hjemmepublikum der var med til at skabe rammerne for en god atmosfære hvilket gjorde det ekstra sjovt at spille.

Laust 

Sidst opdateret 08. April 2010
Top!
Top!