KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
D3 mod Grøndal PDF Udskriv E-mail
08. April 2010
Tilføjet af astrid

Så sådan er det.

Dame3 er et progressivt og seriøst hold. Men desværre er der af og til en tendens til useriøsitet blandt spillerne. Denne lille ubalance har så fulgt en naturlig udvikling, og resultatet er blevet en usædvanlig striks bødeordning på dame3 (5 kr per minut man er forsinket til træning, nogen højere?). Så da der tikkede en lille reminder mail ind om at huske at skrive kampreferater #!?!!!¤¤# gibber det naturligvis i en fattig studerende, selvom der faktisk endnu ikke er indført et urimeligt bødebeløb på manglende kampreferat. Nuvel.

Kampen jeg skal referere er sæsonens sidste kamp mod Grøndal i Hillerødgadehallen. Kampstart var lettere forsinket pga en spændende 5-sætters kamp mellem GISP og Grøndal, og måske brugte dame3 lidt for meget af vores gode karma på at heppe på GISP (som i øvrigt vandt: tillykke, og I skylder os opbakning), men umiddelbart var vi tændte og kampklare da vi gik på banen/bænken. Og så udfoldede kampen sig i vanlig dame3 stil. Bla bla bla, vi spiller rigtig godt og fortjener helt sikkert at vinde sæt, ser godt ud osv osv, men resultatet er som altid 0-3 i sæt. Hvor nedtur. Især fordi det lyder så fesent at rose sine holdkammerater for alle de gode indsatser, når nu resultaterne taler deres klare og kedelige sprog.

Men kampens spiller var Maria D, som vandt nogle gode bolde og fyldte rigtig godt på banen på den gode måde. Nana fik detaljen for en ny feature: silent shot modtagning – når serven modtages direkte (uden plade) ned i basketkurven. Det burde have givet et point. Bænken gik til en af KSVs fremtidige spillere, som vi jo på dame3 har påtaget os at producere, nemlig Atle. Kokkehuerne gik til AC for en fortrinlig chili con carne, quizmaster gik vist til Sofie, som har set for meget tv, og resten af festen forbliver urefereret – det er jo useriøst :)

Top!
Top!