KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
H1: Fred'... ens forstyrrere PDF Udskriv E-mail
26. Januar 2006
Tilføjet af Teis G. Corneliussen
Med udsigt til 2 kampe på tre dage var der god stemning i truppen til kampen mod Frederikssund, som kun blev underbygget af de mange tilskuere i Idrætshallen i søndags.

  

Vi spillede mod Fredrikssund, der sidste gang med russerhævninger havde tvunget os ud i en tæt 4 sætter så der var noget der skulle revanceres. Startsekseren var Henrik, Teis Anders, Henke, Kåre, Tøfner med Skjalden jesper som Libero

Med kampen spillet for 4 dage siden dæmrer kun svagt enkeltstående begivenheder. Jeg husker egentlig kun første sæt som lidt tættere end nødvendigt, hvor Frederikssund havde OK blokader og så for at Liberoen havde sat sig for at investere i min døde venstrehånd, dvs at poppe 2 modtagninger ud under dommerstolen som det så var min opgave at hæve op til en perfekt smash. Det lykkedes dog ikke, men investeringen kom tilbage i tredjesæt hvor der blev lavet rullefald og hævning til Henke, så stort tak til Liberoen for at bidrage til vores generelle niveau hæves.

Anden sæt kører stabilt, men Karim er hård som Granit så da Tøfner ikke har vundet nogle point, fik han overhoved en hævning, så er det yt og Asbjørn kommer på banen. Ingen detaljer melder sig herfra ud over at Fredriksssund ikke spiller linieforsvar så også blødde bolde ned af linien vindes.

Kasper på banen i tredje efter ikke at have haft sin bedste hæveropvarmning, men spiller rigtigt godt og fordeler boldene med stor autoritet. Hedigvis var hverken Weile eller Lange i hallen for ellers var de blevet grønne af misundelse over at se Henkes Floater i 3. Fra backspiken til lige under overlæggeren i håndboldmålet og meget fortjent eftermiddagens største applaus.

Vi vinder 3-0 med en rigtig god steming på banen. Anders spiller vel sin bedste kamp i år, hvilket lover godt for resten af sæsonen, og slår boldene rundt om Fredrikssunds febrile blokader.

Tirsdag aften var der så træningskamp mod Frederiksbergs 2. div herre.

Vi kommer godt opsatte og anføreren sætter straks øl på højkant i det at vi har endnu en træningskamp mod dem fredag i næste uge. Ud over at modtage stabilt er det så også det eneste gode anføreren gør i denne kamp. Med Henke ligeledes under vanlig niveau måtte andre tage over og det var lige hvad de gjorde.

Kåre spiller en brandkamp, var der ført statistik på hans indsats havde han vel haft 85 % vundne bolde. Henrik hæver rigtigt godt, lidt problemer på centeren som dog bliver bedre og bedre som kampen skrider frem. Weile sidder ude de første 3 sæt, hvor vi taber de første 2 men vinder det trdje alene på grund af en 7 points serverække af Henke, men kommer ind med autoritet og Danmarks hurtigste arm og en optimisme der smittede til hele holdet. Selv da han får en lav stik nul, smadrer han til bolden. OK den ryger 7 meter ud, men hva fanden, der kunne jo have været touch out. Kasper spiller sig ligeledes op som Libero efter en lidt slukøreet indsats og tager efterfølgende stort ansvar i modtagningen

Vi vinder i 5. sæt og drikker øl på Frederiksbergs regning på Fredag.

Ret skal være ret. Frederiksberg skifter meget ud efter at have vundet de første 2 sæt, så alle får spilletid i træningskampen, men jeg har dog aldrig mødt et hold der taber med vilje og h1 viser god gejst ved at komme tilbage fra 0-2.

Med manglende respekt for nemisis og Jesper Nielsens forbandelser, så tegner der sig et billede af at vi snart må have en træningskamp mod Nik og Jay banden for at det bliver afklaret hvem, der er junkie-hallens ukronede konger.

Teis

Sidst opdateret 08. Februar 2006
Top!
Top!